„Avatar“, sursă de inspiraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 67-a ediţie a Globurilor de Aur s-a încheiat şi, aşa cum s-a prezis, filmul lui James Cameron este marele câştigător.

Un motiv de bucurie fanii lui, care au atins apogeul fericirii, după ce, când au realizat că nu pot locui pe planeta Pandora au acuzat tendinţe suicidale.

Au trecut repede peste atacuri şi au găsit chiar o soluţie: pentru a fi cât mai aproape de planeta fictivă, mulţi dintre ei, îşi numesc copii după personajele din film.

Printre numele alese de părinţii înfocaţi se numără Neytiri, Na'vi, Toruk, dar cel care face furori în acest sens este, fireşte, Pandora.

Dacă marele premiu a fost câştigat de „Avatar", ca „Cel mai bun film-dramă", „The Hangover" şi-a adjudecat Globul de Aur pentru „Cel mai bun film musical sau comedie", iar „Up" este câştigător la categoria „Cel mai bun film animat".

Printre actorii care s-au remarcat în această ediţie a galei de decernare a premiilor sunt Meryl Streep, Sandra Bullock, Christoph Waltz, George Clooney sau Mo Nique.

Tot la Globurile de Aur 2010 au fost premiate şi două seriale: „Soţia perfectă" şi „Dexter". Cele două producţii pot fi urmărite la posturile TV Hallmark Channel, respectiv Universal Chanell.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite