Autopsia iubitei lui Mick Jagger a confirmat ipoteza că aceasta s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

L’Wren Scott, designer şi iubita rockerului Mick Jagger, s-a sinucis prin spânzurare, a arătat raportul medico-legal întocmit de medicii de la New York. Aceasta a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei, iar ipoteza sinuciderii a prins contur din moment ce politiştii nu găsiseră indiciile unei crime sau un bilet de adio.

Poliţia a luat în calcul o posibilă sinucidere după ce fostul model în vârstă de 47 de ani a fost găsită, de către asistenta acesteia, în apartamentul ei din New York cu o eşarfă în jurul gâtului, legată de clanţa uşii. Medicul legist nu a dat mai multe detalii în privinţa morţii acesteia, iar familia se pregăteşte să anunţe data înmormântării, scrie „Reuters“.

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, cel cu care avea o relaţie din anul 2001, şi care era în Australia la momentul aflării veştii, a scris pe contul său oficial de Facebook că încă încearcă să înţeleagă cum iubita lui şi cea mai bună prietenă şi-a putut lua viaţa într-un mod atât de tragic. „Am petrecut mulţi ani minunaţi împreună şi ne-am creat o viaţă bună pentru noi. Avea o prezenţă extraordinară, iar talentul ei era admirat, nu în ultimul rând de către mine. Am fost emoţionat de reacţiile celor care au ţinut să îi aducă un omagiu, dar şi de mesajele personale de sprijin pe care le-am primit. Nu o să o uit niciodată, Mick“, a spus el.

În semn de respect pentru perioada grea prin care trece Jagger, colegii de trupă au hotărât să anuleze turneul din Autralia şi Noua Zeelandă, acolo unde Rolling Stones trebuia să susţină şapte show-uri. „Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood vor să vă mulţumească tuturor pentru sprijinul acordat în această perioadă grea şi speră că veţi fi înţelegători cu privire la acest anunţ. The Rolling Stones plănuieşte să reprogrameze aceste spectacole“, se arată într-un comunicat emis de grupul britanic.

După ce vestea a făcut înconjurul lumii, presa de peste Ocean a lansat numeroase speculaţii cu privire la motivele pentru care Scott ar fi ales să se sinucidă. Recent, publicaţia „New York Times“ a lansat un articol în care arăta că Mick Jagger şi L’Wren Scott s-ar fi despărţit. Zvonul a fost rapid dezminţit de muzicianul în vârstă de 70 de ani, dar şi de purtătoarea de cuvânt a acestuia, Victoria Scarfone. „Nu există nicio bază reală în acel articol. Este doar o bârfă oribilă şi inexactă şi apare într-o perioadă foarte tragică pentru Mick“, a spus ea.

L’Wren Scott a încercat să se automutileze

Mai mult, persoanele care o cunoşteau spun că L’Wren Scott suferea de depresie şi a trecut printr-un „incident“ neplăcut în urmă cu câteva săptămâni, când a încercat să se automutileze. Se pare că depresia era cauzată de încercările eşuate de a rămâne însărcinată, scriu jurnaliştii de la „Daily Mail“.

Un alt presupus motiv pentru care Scott ar fi recurs la acest gest extrem ar fi datoriile foarte mari pe care aceasta le acumulase în ultimii ani. Luna trecută, designerul a anulat prezentarea de modă din cadrul London Fashion Week, sub pretextul unor întârzieri de producţie, scrie şi site-ul syracuse.com.

Potrivit unor documente contabile publicate în octombrie în Marea Britanie, casa de modă a acesteia, LS Fashion LTD, înfiinţată în 2006, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la rândul ei, creatoarea de modă avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari). Totodată, surse din anturajul fostului model spun că aceasta a refuzat să fie sprijinită financiar de partenerul ei de viaţă.

De asemenea, criticul de modă Cathy Horyn, care o cunoştea pe Scott de la mijlocul anilor 1990, a declarat pentru „The New York Times“ că designerul urma să îşi închidă afacerea şi intenţiona să facă anunţul în cursul acestei săptămâni, arată Mediafax.

Despre L’Wren Scott

L’Wren Scott, născută Luann Bambrough, a fost crescută de părinţi adoptivi în orăşelul Roy din statul Utah, alături de doi fraţi mai mari, într-o familie mormonă. Avea o înălţime de 191 centimetri şi şi-a început cariera ca model, la Paris, apoi s-a mutat la Los Angeles, unde a devenit stilist. Scott a creat ţinute pe care o serie de vedete precum Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker şi Angelina Jolie, toate fiind purtate pe covorul roşu. Avea o relaţie cu Mick Jagger din 2001, după ce rockerul britanic divorţase de Jerry Hall.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite