L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, s-ar fi sinucis. Rockerul este „şocat şi devastat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă L’Wren Scott, care avea o relaţie de mai bine de zece ani cu rockerul Mick Jagger, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan, relatează „New York Daily News“. Solistul trupei Rolling Stone a declarat că este „şocat şi devastat“ de vestea morţii iubitei sale, mai ales că, la prima vedere, surse din cadrul poliţiei susţin că ar fi vorba despre o sinucidere, scrie BBC.

Aparent, LWrenn Scott, în vârstă de 47 de ani, s-a sinucis, surse declarând, pentru „New York Daily News“, că în momentul în care asistenta ei a găsit-o, Scott avea în jurul gâtului o eşarfă care era legată de clanţa uşii.

Scott i-a trimis un mesaj asistentei prin care o ruga să vină la apartmentul ei, conform unor surse din poliţie, citate de „New York Daily News“.

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru BBC, că nu a fost găsit niciun bilet de adio, dar nici nu există suspiciuni de crimă.

Un reprezentant al lui Jagger a declarat, pentru BBC, că artistul este „şocat şi devastat“ de moartea iubitei sale. 

Când a fost întrebat dacă mai erau împreună la momentul morţii lui Scott, Jagger a răspuns afirmativ, relatează „Daily Mail“. 

LWrenn Scott, alături de Mick Jagger FOTO AFP

image

Fostul model LWrenn Scott şi solistul trupei Rolling Stone şi-au început relaţia în 2001, iar ultima lor apariţie împreună a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, la lansarea unei linii vestimentare, scrie TMZ.com. 

Mick Jagger se află în prezent într-un turneu, alături de trupa sa, şi are programat un spectacol în Australia, pe data de 19 martie. 

LWrenn Scott şi-a început cariera de model în Paris, la scurt timp după ce a absolvit liceul din Utah, şi a pozat pentru branduri importante, precum Thierry Mugler şi Chanel, scrie „New York Daily News“.

Scott a debutat în industria modei ca stilist, înainte de a-şi lansa propria linie vestimentară în 2006, colecţie ce a fost foarte bine primită de celebrităţile hollywoodiene. Printre fanii designerului se numără Oprah Winfrey, Nicole Kidman şi Michelle Obama, iar Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie au purtat rochiile create de ea pe covorul roşu al Premiilor Academiei Americane de Film.

 

 

 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite