Rolling Stones a amânat turneul în semn de respect faţă de Mick Jagger, care este devastat de moartea iubitei sale: „Nu o voi uita niciodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa britanică The Rolling Stones şi-a amânat turneul din Australia şi Noua Zeelandă în semn de respect pentru Mick Jagger, care este devastat de moartea partenerei sale de viaţă, designerul de modă L’Wren Scott.

L’Wren Scott, cea care i-a fost alături lui Mick Jagger în ultimii 13 ani, a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei din New York, poliţia americană avansând ipoteza unei sinucideri.

Aparent, L’Wrenn Scott, în vârstă de 47 de ani, s-a sinucis, surse declarând, pentru „New York Daily News“, că în momentul în care asistenta ei a găsit-o, Scott avea în jurul gâtului o eşarfă care era legată de clanţa uşii.

Concertele din Australia şi Noua Zeelandă, amânate

La aflarea veştii, solistul trupei The Rolling Stones, care se afla în Australia unde urma să susţină câteva concerte, a plecat imediat la New York. Mai mult, formaţia a hotărât să amâne cele şapte show-uri pe care urma să le susţină în Australia şi Noua Zeelandă.

„Membrii trupei The Rolling Stones vă anunţă cu profundă tristeţe şi dezamăgire amânarea celorlalte show-uri din cadrul turneului «14 on Fire» din Australia şi Noua Zeelandă, ca urmare a morţii lui LWren Scott. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood vor să vă mulţumească tuturor pentru sprijinul acordat în această perioadă grea şi speră că veţi fi înţelegători cu privire la acest anunţ. The Rolling Stones plănuieşte să reprogrameze aceste spectacole“, se arată într-un comunicat emis de grupul britanic.

L'Wren Scott, „iubita şi cel mai bun prieten“ 

Rockerul Mick Jagger încearcă să înţeleagă motivele pentru care iubita sa a recurs la acest gest, după cum el însuşi a precizat în prima declaraţie publică de după tragicul eveniment.

„Încă mă chinui să înţeleg cum iubita şi prietenul meu cel mai bun a putut să-şi ia viaţa în acest mod tragic. Am petrecut mulţi ani minunaţi împreună şi ne-am construit o viaţă bună pentru noi. Era o prezenţă extraordinară, iar talentul ei era admirat, nu în ultimul rând de către mine. Am fost emoţionat de reacţiile celor care au ţinut să îi aducă un omagiu, dar şi de mesajele de sprijin pe care le-am primit. Nu o să o uit niciodată, Mick“, a scris Jagger într-un mesaj postat pe Facebook şi însoţit de o fotografie a designerului.

După ce vestea a făcut înconjurul lumii, presa de peste Ocean a lansat numeroase speculaţii cu privire la motivele pentru care Scott ar fi ales să se sinucidă. Recent, publicaţia „New York Times“ a lansat un articol în care arăta că Mick Jagger şi L’Wren Scott s-ar fi despărţit. Zvonul a fost rapid dezminţit de muzicianul în vârstă de 70 de ani, dar şi de purtătoarea de cuvânt a acestuia, Victoria Scarfone. „Nu există nicio bază reală în acel articol. Este doar o bârfă oribilă şi inexactă şi apare într-o perioadă foarte tragică pentru Mick“, a spus ea.

Datorii şi depresie

Un alt presupus motiv pentru care Scott ar fi recurs la acest gest extrem ar fi datoriile foarte mari pe care aceasta le acumulase în ultimii ani. Luna trecută, designerul a anulat prezentarea de modă din cadrul London Fashion Week, sub pretextul unor întârzieri de producţie, scrie syracuse.com.

Potrivit unor documente contabile publicate în octombrie în Marea Britanie, casa de modă a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la rândul ei, creatoarea de modă avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari).

Mai mult, surse din anturajul fostului model spun că aceasta a refuzat să fie sprijinită financiar de partenerul ei de viaţă.

„L’Wren Scott avea multe probleme financiare. Nu putea să îşi plătească angajaţii şi furnizorii şi această situaţie dura de foarte multă vreme. Dorea atât de mult ca afacerea ei să aibă succes. Chiar dacă articolele ei erau purtate de o serie de celebrităţi, creaţiile sale nu aveau succes comercial şi nu dispăreau de pe rafturi. Era o povară grea pentru ea, iar ea nu dorea să dea greş. Toată lumea se întreba de ce nu îi cere lui Mick să o ajute. Însă nu a făcut-o. Lucrurile au continuat astfel multă vreme, iar ea şi-a petrecut ultimele luni încercând să îşi plătească datoriile uriaşe. A fost o situaţie tragică, pe care ea a ascuns-o de toată lumea“, spusă o sursă apropiată fostei creatoare de modă, citată de „Daily Mail“.

O altă sursă, din anturajul trupei The Rolling Stone, a declarat că L’Wren se lupta cu depresia şi că, în urmă cu doar câteva săptămâni, a încercat să se automutileze. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite