Aris Eram a fost exmatriculat din liceu: „Zici că eram la Poliție“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aris Eram și Alexia Eram, copiii Andreei Esca, au povestit aventurile lor în liceu.

Eram și Alexia
Eram și Alexia

Copiii Andreei Esca au urmat cursurile Liceului Francez Anna de Noailles, liceu pe care cei doi l-au descris ca fiind unul foarte strict. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

Nici Aris nu a rămas mai prejos și a povestit că a fost exmatriculat din liceu o săptămână. „E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el.

Lucrurile nu aveau să se termine așa: „Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit el

După ce a absolvit liceul în România, Aris Eram a plecat la studii în Barcelona, Spania. Acum, participă la America Express alături de sora lui mai mare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite