Angela Similea, artista îngropată în datorii după moartea ultimului său soț. Cum a reușit să se salveze VIDEO

0
Publicat:

După trei căsnicii nereușite, una dintre cele mai mari voci ale muzicii ușoare românești, Angela Similea, a trăit o poveste de dragoste ca în povești. Din păcate, decesul ultimului soț nu a venit doar cu durerea pierderii suferite, ci și cu numeroase necazuri financiare.

Angela Similea are patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Artista are un singur copil, Sorin, fiul lui Sorin Movileanu.

Angela Similea, o viață de film FOTO Adevărul
Angela Similea, o viață de film FOTO Adevărul

Cea mai lungă căsnicie a vedetei a fost cea cu olandezul Jan Hilgen, care i-a înfiat şi fiul, pentru a-l putea trimite la studii peste hotare. Pe Victor Surdu, interpreta îl cunoştea de cel puţin 30 de ani, dar s-au căsătorit abia în 1999, când artista a divorţat de Hilgen. Căsnicia cu Surdu a durat până în 2011, când acesta a murit la vârsta de 63 de ani.

Angela Similea și Victor Surdu, ultimul său soț FOTO Adevărul
Angela Similea și Victor Surdu, ultimul său soț FOTO Adevărul

Moartea ultimului său soț, Victor Surdu, a însemnat începutul unui adevărat calvar pentru îndrăgita artistă. Averea pe care o dețineau s-a dus pe apa Sâmbetei din cauza datoriilor uriașe pe care fostul politician le-a lăsat în urmă. Cei doi dețineau, printre altele, un conac cu 16 camere la Belciugatele, în județul Călărași, apartamente în București, terenuri în Iași.

A vândut și apartamentul părinților

Totul a pornit se pare de un credit pe care Victor Surdu l-a contractat în 2007, scrie evz.ro.  La scurt timp s-a îmbolnăvit și nu a mai putut plăti ratele la cei 600.000 de euro pe care îi luase de la bancă. În 2011 acesta a decedat lăsând-o pe Angela Similea cu datorii imense. Artista ajunsese să aibă de returnat nu mai puțin de 6 milioane de euro, iar situația a fost greu de gestionat.

Ca să achite din bani, a pus la vânzare conacul de la Belciugatele, însă nimeni nu s-a înghesuit să îl cumpere.

Pentru a face față presiunilor, Angela Similia a fost nevoită să vândă apartamentul părinților săi din București însă, chiar și așa, suma nu a fost suficientă pentru a stinge datoriile. În cele din urmă, banca a executat silit tot ce se putea pentru a-și recupera datoriile, iar artista ajunsese să locuiască în apartamentul unor prieteni din Capitală.

Angela Similea va împlini 78 de ani în 2024 FOTO Adevărul
Angela Similea va împlini 78 de ani în 2024 FOTO Adevărul

În prezent artista locuiește la fiul său în America, alături de familia acestuia și de cei doi nepoți. 

Marea iubire a Angelei Similea, artista curtată de mulți bărbați celebri: „A fost dragoste ca în povești“

Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei. 

Pe lângă marea dragoste pe care cei doi soți și-o purtau, Angela Similea și Victor Surdu, fost ministru al Agriculturii, împărtășeau și aceleași pasiuni. Fostul soț al cântăreței era pasionat de muzica.

Angela Similea și Corina Chiriac, două artiste superbe FOTO Adevărul
Angela Similea și Corina Chiriac, două artiste superbe FOTO Adevărul

Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a dezvăluit Angela Similea, citată de bzi.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite