Andreea Bălan, umilită de Jorge în fața lui Cătălin Măruță. Ce a spus artistul despre ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul Jorge a fost prezent vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, în cadrul rubricii Sosurile Picante. Fără să stea pe gânduri, Jorge a oferit răspunsuri care i-au șocat pe mulți. Într-unul dintre ele s-a aflat și numele Andreei Bălan.

Andreea Bălan, umilită de Jorge. FOTO Colaj Click!
Andreea Bălan, umilită de Jorge. FOTO Colaj Click!

Jorge a atacat-o fără menajamente pe Andreea Bălan 

După ce a acceptat provocarea de a veni în platoul lui Măruță pentru a răspunde celor mai picante întrebări, Jorge a dat dovadă de o sinceritate frapantă încă de la prima întrebare: Care sunt cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească? Printre numele date de el, s-a regăsit și cel al Andreei Bălan, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, pe care a avut-o invitată în podcastul lui cu câteva luni în urmă.   

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un răspuns atât de sincer din partea lui, nici măcar Andra, aflată în culise, care însă nu a schițat nicio reacție. Răspunsul i-a șocat chiar și pe cameramani, ale căror chicoteli se auzeau în spatele camerelor de filmat. 

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Oana Roman, în vizorul lui Jorge 

După ce a „descalificat-o” pe Andreea Bălan, Jorge a făcut câteva comentarii și la adresa Oanei Roman.

Citește în Click! cum a descris-o Jorge pe fiica lui Petre Roman!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite