Andra, criticată de fani după ce a cântat imnul la meciul România – Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul“ VIDEO

0
Publicat:

Andra, care a cântat imnul, pe Arena Națională, la meciul România - Elveția, a fost criticată și lăudată deopotrivă de fani.

Unul dintre fanii ei a acuzat-o pe Instagram că a „stâlcit” imnul României. „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând «croiește-ți altă soarte»”, a comentat o persoană. Ea nu s-a abținut și i-a răspuns: „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult! ?”.

Andra Arhivă personală
Andra Arhivă personală

Alt fan a fost curios să afle dacă artista a primit bani după ce a cântat imnul. „Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a scris pe Facebook unul dintre urmăritorii ei, iar Andra i-a scris: „Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”.

Cei mai mulți dintre fani au felicitat-o însă pe artistă, scrie Libertatea. „Au ales o voce aleasă! Îți mulțumim pentru emoția transmisă! Cât timp există oameni care dăruiesc emoție, lumea e un loc bun!”, „Cea mai frumoasă interpretare a imnului național pe care am auzit-o eu… și am auzit multe ! Bravooo !”, „Jos pălăria! Andra ești cea mai puternică voce și cea mai potrivită să ne încânți cântând Imul național! Felicitări din suflet!”, „Nu cred că vreodată, imnul României s-a auzit mai frumos ca în această seară! Felicitări Andra, ești minunată!”, „Felicitări, ești cea mai bună”, sunt câteva dintre mesajele urmăritorilor Andrei, pe Facebook.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună «Hai România» este absolut extraordinar!”, a transmis Andra.

Meciul s-a încheiat cu victoria țării noastre.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite