Andra, concert cu casa închisă pe OVO Arena Wembley din Londra. Artista a primit o distincţie pentru performanţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a uimit mai mult de 12,500 de spectatori în cadrul concertului live „Tradiţional 2" pe OVO Arena Wembley, pe 17 martie 2024. 

Andra a devenit primul artist român care performează în Arena Wembley de pe Londra, cu un concert de trei ore, marcând un succes răsunător în cariera sa.

Andra în concert la Londra FOTO Facebook
Andra în concert la Londra FOTO Facebook

Andra a primit o plachetă care marchează evenimentul, care va rămâne şi pe pereţii locaţiei, alături de cele ale trupelor sau soliştilor care au mai fost SOLD-OUT la primul lor spectacol acolo.

Pe OVO Arena Wembley din Londra au mai concertat acolo Queen, The Rolling Stones, The Beatles, Led Zeppelin, David Bowie, Cher, Michael Jackson, U2, Tina Turner, Madonna, ABBA sau Stevie Wonder, conform site-ului wembleypark.com.

Andra în concert la Londra
Andra în concert la Londra

Pe 17 martie, alături de Andra, au urcat pe scenă Orchestra Fraţilor Advahov şi, pentru câte un moment special, trupa Zdob şi Zdub, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Vlăduţa Lupău, Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Cornelia şi Lupu Rednic, Aurora şi Săndel Mihai şi Oleg Spânu, fost concurent de la Românii au talent.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor peste 12500 de români care ați venit să mă susțineți pe Wembley Arena la spectacolul Traditional 2! Sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul vostru și pentru că ați făcut acest moment de neuitat posibil”, a scris Andra pe pagina de Facebook.

„Tradiţional 2 este o producţie artistică excepţională, ce oferă o combinaţie spectaculoasă de muzică live, acoperind genuri de la muzica populară la pop, rock şi chiar hip-hop. Diversitatea stilurilor muzicale şi varietatea artiştilor participanţi au contribuit la crearea unei experienţe inimitabile pentru public. Pregătirea producţiei a durat 6 luni, iar pentru reprezentaţia din Londra, s-a deplasat din România o echipă de 130 de persoane”, scrie paginademedia.ro.

Următoarea oprire a turneului este programată pe 6 aprilie în Stuttgart. Apoi, Andra va urca pe scenă de două ori la Sala Palatului, în Bucureşti, pe 27 şi 28 aprilie 2024, în apropierea sărbătorii de Paşte.

Acestea au fost adăugate la program la cererea insistentă a publicului, după ce alte două reprezentaţii din septembrie 2023 s-au bucurat de un succes total, cu bilete epuizate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite