Andra, după ce a fost criticată că s-a îngrășat: „Mă simt așa de sexy și de frumoasă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afectată de faptul că a fost criticată în ultima perioadă pentru că a adunat câteva kilograme în plus, Andra și-a schimbat atitudinea și a venit cu un mesaj impresionant pentru toate femeile care se află în situația ei, potrivit cancan.ro.

Andra și Cătălin Măruță. FOTO Instagram
Andra și Cătălin Măruță. FOTO Instagram

Vedeta mărturisește că a învățat să se iubească așa cum este și că nu o mai deranjează cele 10 kilograme în plus pe care le are.

Mesajul transmis de Andra

Andra a dezvăluit, recent, de la masa juraților de la Românii au Talent, că, până de curând, subiectul excesului de kilograme reprezenta, pentru ea, un subiect care o întrista. Artista spune însă că, între timp, a învățat să se iubească.

 „Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază, am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă!”, a spus Andra Măruță.

Vedeta a explicat că unul din motivele pentru care nu a reușit să slăbească a fost blocajul cauzat chiar faptul că nu își accepta trupul.

În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere –  că aia e slabă, că aia e slabă, nu… (...) Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam trei chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”, a mai spus Andra.

„Refulezi în mâncare”

Vedeta a adăugat că multe din kilogramele în plus le-a acumulat din cauza stresului: „s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine”.

Andra vrea însă să slăbească și a explicat ce anume o motivează să facă acest lucru.

„N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate, în schimb, o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă!, a declarat vedeta, potrivit cancan.ro.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite