Andra a cântat în avionul care a dus-o la Cluj: toți pasagerii au participat. „Mă înnebuniți” VIDEO

0
Publicat:

Andra a cântat la înălțime într-un avion cu care călătorea către Cluj-Napoca, alături de familia sa, dar și alți pasageri.

Andra s-a îmbarcat în avion cu destinația Cluj-Napoca. În timpul zborului, Andra a cântat în avion pentru a face atmosfera mai plăcută. Cântăreața a luat locul stewardesei la stație și a intonat versurile melodiei „Say Jesus”. În imaginile postate de Andra se observă și Virgil Ianțu, care nu cântă, însă gustă și el momentul.

Andra a postat clipul în mediul online și a devenit viral în scurt timp.

Andra va cânta vineri, 23 decembrie, un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde sunt așteptate peste 1.000 de persoane.

image

Au existat și critici

Cei mai mulți au apreciat momentul artistic din avion: „Doamne, ce timbru vocal, ce tehnică…“, a scris Adrian - Iulian Simion.

Au existat, însă, și persoane care nu au fost de acord cu melodia interpretată de Andra: Și ceva românește? Doar ești promovată și ascultată de poporul român …. Mă înnebuniți cu atâtea englezisme (…) Cred că Andrei îi este frică să zboare cu avionul?“.

„Ce ai făcut tu aici este absolut o insultă. Tu nu ești femeie de culoare într-o biserică din State. Ești româncă și în acte, și ca locație. (…) Andra, avea întârziere cumva avionul și făcusi divertisment, este ??????? că și eu am început să cânt de nervi după 4 ore întârziere“, au fost unele comentarii de pe Instagram.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite