Alexandra Stan, declaraţie neaşteptată după ce a fost bătută de managerul ei: „L-am iertat, ştiu că îi pare rău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ţinut prima pagină a ziarelor cu scandalul bătăii primite în plină stradă de la managerul ei, Marcel Prodan, Alexandra Stan „loveşte“ din nou cu o declaraţie şocantă.

Aflată în transmisiune directă pentru emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, Alexandra Stan a comentat din nou, evenimentul din ziua precedentă.

„Marcel îmi spunea că sunt o ţărancă proastă, o săracă pe care a luat-o de pe străzi şi a făcut-o om şi că eu nu vreau să fac canto, dar eu de asta mă dusesem la studio în ziua în care m-a bătut, ca să cânt. Eu i-am permis prea multe, i-am acordat încredere 100%, am fost maleabilă şi permisivă. I-am permis să se comporte cu mine ca şi cum aş fi angajata lui. Îmi spunea ce să vorbesc, cum să mă îmbrac. Violent verbal a fost de mai multe ori, dar nu şi fizic. Sunt urâtă acum şi sufăr din cauza asta. M-am lovit şi când am căzut şi m-a lovit el şi la rinichi şi mi-a fost frică pentru că am un singur rinichi.

Am muncit foarte mult până acum pentru imaginea mea, am ajuns să am 47 de kilograme, nu vreau să mi se strice imaginea din cauza unei ieşiri nervoase pe care el a avut-o. La un moment dat îmi venea să dau şi eu, dar nu mai aveam putere. M-a dezamăgit total, am crezut că e un alt om“, a declarat, vizibil răvăşită, aceasta.

Chiar dacă Marcel Prodan a abuzat-o fizic şi psihic, cântăreaţa a decis să lase totul în urmă şi să înceapă o nouă etapă a vieţii ei.

„L-am iertat, ştiu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente şi că nu a putut să se abţină, dar de fapt eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva. Mi-a facut un rău fizic şi m-a forţat să mă maturizez şi de acum înainte o să fiu cu ochii în patru. Toată treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău. Eu nu vreau să bag pe nimeni la puşcărie, nu fac nimanui rău, nu aş mai putea lucra cu el“, a mărturisit Alexandra Stan.

Decizia sa vine ca un şoc după ce ieri, artista a ieşit la rampă cu dezvăluiri cutremurătoare despre cum a fost tratată în ultimul an de către cei de la Maan Studio.

Totul a început cu un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a artistei, în care managerul Marcel Prodan scrisese că aceasta suferise un accident auto.

Ieri, cântăreaţa a apărut la televizor cu declaraţii şocante despre adevăratul motiv pentru care avea faţa tumefiată: a fost bătută în plină stradă de Marcel Prodan, din cauza unor discuţii aprinse pe tema banilor.


Citeşte mai multe despre cazul Alexandrei Stan, agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Plângere la Parchet împotriva lui Marcel Prodan. Alexandra Stan îşi acuză managerul de şantaj

Avocatul Alexandrei Stan a depus marţi, 18 iunie, plângere la Parchetul Constanţa împotriva lui Marcel Prodan. Artista îl acuză pe manager de şantaj.

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, şi-a desfiinţat contul de Facebook

Managerul Alexandrei Stan, care a bătut-o violent pe vedetă, şi-a închis contul de Facebook. Marcel Prodan primise o serie de reacţii negative de la fanii Alexandrei. Aceştia l-au criticat vehement pentru corecţia aplicată Alexandrei, care a necesitat internarea acesteia.

Remus Cernea ia apărarea Alexandrei Stan: „Dacă şi o celebritate a căzut victimă violenţei, România are o problemă“

Remus Cernea ia atitudine în cazul agresiunii de la Constanţa, judeţul pe care îl reprezintă ca parlamentar. Deputatul, care este activist al drepturilor omului, vorbeşte despre măsurile care trebuie să fie luate pentru a stopa brutalităţile la adresa femeilor.

Cazul Alexandrei Stan nu este singular. Alte vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.

Antropologul Ciprian Necula, despre cazul Alexandrei Stan: Feminismul, ruptura necesară de cultura bâtei!

Violenţa împotriva femeilor nu este ceva excepţional în România. În munca de teren, inevitabil, un procent mare dintre femei îţi povestesc, cu nonşalanţă, obişnuite parcă, despre “măsurile corective” primite de la bărbaţi. Trebuie să ne despărţim de misoginism şi Alexandra Stan a deschis un drum prin curajul său.

„Alături de Alexandra Stan“ Mişcare de simpatie pe Facebook pentru vedeta bătută crunt de manager

Mai multe grupuri de susţinere au apărut pe Facebook în această zi de luni, 17 iunie, care îşi declară solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta bătută violent de managerul ei.

Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi rataţii nu sunt bărbaţi“

Creatoarea de modă pledează împotriva violenţei şi îi ia apărarea cântăreţei de 24 de ani care a fost bătută de manager din cauza neînţelegerilor financiare. Dana Budeanu îl numeşte pe Marcel Prodan un „frustrat ratat“, pentru că a agresat-o pe Alexandra Stan.

VIDEO Alexandra Stan, cântăreaţa bătută de impresar: „Cel mai dificil este să-ţi vezi viaţa privată expusă în ziare“

Cântăreaţa de 24 de ani care a fost bătută şi a recunoscut că a încercat să se sinucidă pentru că managerii ei o exploatau pentru bani a povestit într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul“ despre cariera sa.

Alexandra Stan: „Am vrut să mă sinucid la studio“

Cântăreaţa de 24 de ani a încercat să-şi taie venele din cauza depresiei cauzate de managerii ei care au exploatat-o pentru bani şi au obligat-o să muncească fără să mai ţină cont de voinţa sa. Artista a povestit la „Happy Hour“ că de-a lungul timpului a avut o aventură cu cel care a bătut-o, Marcel Prodan.

FOTO Secretul dureros al Alexandrei Stan. Artista are un singur rinichi

Agresiunea suferita de vedeta internaţională Alexandra Stan scoate la iveală amănunte şocante despre starea ei. Tânăra solistă mărturiseşte că se teme pentru viaţa ei pentru că nu are decât un rinichi, iar managerul a lovit-o şi acolo.

VIDEO Alexandra Stan a fost internată de urgenţă: „Nu am avut niciun accident de maşină. Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital“

Fanii cântăreţei Alexandra Stan au fost informaţi duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astăzi, Alexandra Stan a dezvăluit adevărul din spatele aşa-zisului accident auto.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident

Colegii de echipă ai artistei au anunţat pe contul oficial de Facebook că vedeta de 24 de ani se recuperează după un accident.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite