Alexander Ogilvy și Isabella Charlotta Poppius, noul cuplu din Familia Regală britanică

0
Publicat:

Vărul mai tânăr al Regelui Charles al III-lea are o relație cu un manechin de renume.

Isabella Charlotta Poppius şi Alexander Ogilvy ar forma un cuplu încă din vară.
Isabella Charlotta Poppius şi Alexander Ogilvy ar forma un cuplu încă din vară.

Alexander Ogilvy și Isabella Charlotta Poppius. Amândoi sunt tineri, din familii bune, absolvenți ai unor mari universități, pasionați de modă... Și de câteva luni, se iubesc în secret, aflăm de la Londra, via publicația "Tatler".

Alexander Ogilvy este nepotul verișoarei primare a regretatei Regine Elisabetei a II-a; Isabella Charlotta Poppius este o it girl cu sânge albastru, care frecventează cartierele la modă din Londra. De câteva săptămâni, zvonurile cu privire la o posibilă poveste de dragoste între ei a tot dospit, până a ajuns în paginile "Mail on Sunday" și, mai nou, în cele ale prestigioasei reviste "Tatler".

În vârstă de 26 de ani, împliniți pe 12 noiembrie 2022, Alexander Charles Ogilvy - al 58-lea în linia de succesiune la tronul britanic - a făcut senzație la Westminster Hall în timpul slujbei de înmormântare a Reginei Elisabeta. Toată lumea se întreba cine ar putea fi acest tânăr chipeș cu plete blonde, în mijlocul celorlalți membri ai Familiei Regale.

Alexandru este nepotul Alexandrei de Kent

Născut la Edinburgh în 1996, Alexander este al doilea copil al lui James Ogilvy, peisagist și fotograf, și al Juliei Rawlinson. Prin urmare, el este nepotul Prințesei Alexandra de Kent, verișoară primară a Elisabetei a II-a, văduva lui Sir Angus Ogilvy și actual decan al Familiei Regale. Sportiv înrăit, a fost întotdeauna pasionat de rugby, ceea ce nu l-a împiedicat să studieze informatica și economia la prestigioasa Universitate Brown din Providence, Rhode Island, unde a fost și căpitanul echipei de rugby. A călătorit foarte mult, din Australia și până în Bosnia și Coreea de Nord.

Destul de discret în ceea ce privește viața sa privată, Alexander avea o relație de mai mulți ani cu Michaela Cuomo-Kennedy, nepoata lui Robert Kennedy și fiica lui Andrew Cuomo - fostul guvernator al statului New York, urmărit penal pentru hărțuire sexuală. Tânărul aristocrat lucrează în prezent ca "manager de produs - autentificare criptografică și identitate portabilă" la Prove Identity, o companie de dezvoltare de software de securitate online cu sediul pe 5th Avenue, în Manhattan.

În vara anului 2022, Alexander a pus ochii pe Isabella Charlotta Poppius, care se prezintă pe profilul ei de Instagram ca fiind "prezentatoare, model și ambasadoare de modă".

Isabella, model și influencer finlandez

Apreciată pentru stilul său personal, Isabella Charlotta Poppius s-a făcut remarcată la Săptămânile Modei și a tot apărut în secțiunile de street style ale edițiilor internaționale ale revistelor "Vogue", "Harper's Bazaar", "Elle" și "Grazia". Ea a colaborat cu Chanel, Gucci x The RealReal și Tencel, printre altele. Isabella se foloseşte de imaginea sa pentru a pleda în diverse cauze de mediu, fiind o susținătoare puternică al dezvoltării durabile şi o ambasadoare a organizației caritabile One Tree Planted, care militează pentru reîmpădurirea la nivel global.

Născută la Helsinki, în Finlanda, Isabella Charlotta Poppius se înrudește cu o familie de nobili aflată în slujba Suediei, care datează de la Gabriel Poppius încoace - un înalt funcționar public și ministru, membru al Academiei de Științe din Stockholm și director al Academiei de Agricultură, precum și un consilier apropiat al lui Carol al XIV-lea - Jean-Baptiste Bernadotte. Nepotul său, Erik Gabriel Poppius, a făcut parte din "Cântăreții Regelui", un cvartet din care însuși Carol al XV-lea făcea parte.

După ce a studiat istoria artei la Glasgow, la aceeași universitate urmată și de Kate Middleton, Isabella Charlotta și-a încercat norocul de cealaltă parte a Atlanticului, apoi s-a mutat la Londra, unde a devenit o it girl, familiarizată cu podiumurile, vernisajele și serile mondene, al căror ritm frenetic îl împărtășește cu cei 18.000 de urmăritori ai paginii sale de Instagram.

FOTO: Profimedia, Instagram

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite