Adrian Ţuţu şi Narcis Ianău, favoriţi la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Rapper-ul din Focşani“ are cota 2, iar „contratenorul cu voce de aur“ – 2.05. Pentru prima dată în România, o casă de pariuri cotează competitorii dintr-un show tv. Bet Cafe Arena pregăteşte oferte de pariuri pentru Eurovision şi „Dansez pentru tine“.

Show-ul la „Românii au talent" a atras şi atenţia caselor de pariuri, care au dat cote pentru învingători. Astfel, Bet Cafe Arena oferă cote fiecăruia dintre cei 12 finalişti, iar cel cotat cu cele mai mari şanse să intre în posesia premiului de 120.000 de dolari este Adrian Ţuţu.

Citiţi şi:

Botoşani: Finaliştii de la „Românii au talent“ sunt cotaţi la casa de pariuri

Puteţi paria pe câştigătorul de la „Românii au talent“! Vedeţi aici ce cote au concurenţii din finală!

Acesta are cota 2 şi este la concurenţă cu Narcis Iustin Ianău, băiatul cu voce de contratenor (cota 2,05). Următorul clasat este Valentin Dinu (cota 3), cel care a cântat piesa lui Michael Jackson, „You are not alone". „Având în vedere faptul că suntem o companie nouă pe piaţa pariurilor sportive din România, nu am mai oferit altfel de pariuri.

Anul acesta pregătim o gamă de pariuri pentru Eurovision şi luăm în calcul pariuri pentru emisiunea «Dansez pentru tine». Avem în plan şi oferirea pariurilor din domeniul politic", a declarat Ovidiu Niţă, Senior Marketing Coordinator la Bet Cafe Arena.

Cum se pariază

Un pariu presupune plasarea unei mize pe o cotă oferită, cu posibilitatea de a câştiga o sumă egală cu produsul lor. Un exemplu: 10 lei plasaţi pe concurentul Valentin Dinu (cota 3.00) vor aduce un potenţial câştig de 10 x 3 = 30 lei, în timp ce 10 lei plasaţi pe Akikai (cota 34.0) vor aduce un potenţial câştig de 10 x 34 = 340 lei. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite