Adevărul despre moartea rapperului Notorius B.I.G., după 15 ani de la tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Notorious B.I.G. a încetat din viaţă la vârsta de 24 de ani
Notorious B.I.G. a încetat din viaţă la vârsta de 24 de ani

Christopher Wallace, cunoscut sub numele de scenă Notorious B.I.G., a murit în urma împuşcăturilor în şold, antebraţ şi spate. Raportul de autopsie al artistului care a încetat din viaţă în 1997 a fost prezentat după 15 ani de site-ul american TMZ.

Raportul de 23 de pagini prezintă detalii despre unul dintre cele mai misterioase cazuri de omucidere din Los Angeles. Wallace a fost ucis pe 9 martie 1997, la vârsta de 24 de ani, după ce pleca de la o petrecere. Acesta se afla într-un Chevrolet Suburban, pe locul din faţă de lângă şofer, când o altă maşină l-a ciocnit dintr-o parte, iar o persoană a început să tragă mai multe focuri de armă. 

Potrivit documentului oficial, rapperul a fost împuşcat de patru ori, iar glonţul fatal i-a intrat prin şoldul drept şi i-a lezat ficatul, inima şi plămânul. Celelalte gloanţe l-au lovit în antebraţul stâng, în spate şi în coapsa stângă.

Până a fost transportat la spital, Wallace intrase deja în stare de stop cardiac şi a murit la ora 1 a.m. În urma testului toxicologic, s-a stabilit că artistul nu consumase droguri sau alcool. Wallace avea o înălţime de 1.87 metri, cântărea 179 de kilograme, iar pe antebraţul drept avea un tatuaj pe care scria: „The Lord is My Light and my Salvation...“ (Dumnezeu este Lumina Mea şi Salvarea mea – n. r.)

Poliţia din Los Angeles şi Biroul Federal de Investigaţii au cercetat cazul, dar nu au găsit vinovatul. Wallace a fost omorât la doar şase luni după ce rapperul Tupac Shakur a fost împuşcat în Los Angeles, motiv pentru care presa americană a discutat despre un război între artiştii de hip-hop şi casele lor de înregistrări.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite