Actrița Annie Wersching, răpusă de cancer la doar 45 de ani. Era cunoscută pentru rolurile din Star Trek și The Rookie

0
Publicat:

Actrița Annie Wersching, cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune 24, Bosch și Timeless, a murit, dumică dimineață, la Los Angeles, după ce a pierdut lupta cu cancerul, a confirmat agentul ei pentru „Deadline“.

Actrița Annie Wersching a murit la doar 45 de ani Foto: Profimedia
Actrița Annie Wersching a murit la doar 45 de ani Foto: Profimedia

Actrița Annie Wersching, cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune 24, Bosch și Timeless, a murit de cancer la vârsta de doar 45 de ani.

Wersching a continuat să filmeze chiar și după ce a fost diagnosticată în 2020, având roluri importante în Star Trek și în The Rookie. De asemenea, ea a dat voce lui Tess în popularul joc video The Last Of Us, care a fost adaptat într-un serial TV de către HBO.

Soțul lui Wersching, actorul Stephen Full, a declarat pentru CNN că dispariția lui Annie a lăsat un gol imens în sufletele lor: „Există un gol cavernos în sufletul acestei familii, dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a o umple. Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească: «Du-te și găsește-o. Este peste tot». Și o vom găsi“.

„Ți-ai lăsat amprenta și suntem cu toții mai buni pentru asta“

Jon Cassar, regizorul și producătorul executiv al serialului 24, a adus, de asemenea, un omagiu: „Inima mea este frântă în mai multe bucăți decât pot număra. Annie a venit în lumea mea cu o inimă deschisă și un zâmbet contagios. Arborând un asemenea talent, mi-a tăiat respirația. Annie a devenit mai mult decât o colegă de muncă, a devenit o adevărată prietenă pentru mine, familia mea și pentru fiecare membru al distribuției și al echipei care a lucrat cu ea. Le va lipsi cu adevărat, atât lor, cât și fanilor cu care își găsea mereu timp să interacționeze. Annie, îți vom simți lipsa, ți-ai lăsat amprenta și suntem cu toții mai buni pentru asta“.

Wersching s-a născut și a fost crescută în St. Louis de părinții Sandy și Frank. Primul ei rol important a fost cel al Ameliei Joffe în serialul General Hospital. Ea a continuat să joace rolul lui Renee Walker în sezoanele 7 și 8 din 24. De asemenea, Wersching a avut roluri importante în The Vampire Diaries, Runaways, Extant, Timeless, Bosch și The Rookie.

Unul dintre ultimele sale roluri a fost în sezonul 2 din Star Trek.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite