Vlad Craioveanu va avea emisiune la Smart FM: „Sunt fericit că pot împărtăşi aceeaşi viziune despre radio cu oameni avizaţi din domeniu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Craioveanu urmează să se alăture, de la 1 martie, echipei postului Smart FM, deţinut de Marius Tucă. Craioveanu va intra pe postul de radio cu emisiunea „B Smart!“, alături de Manuel Dinculescu, anunţă postul de radio. Emisiunea urmează să se difuzeze de luni până vineri, între orele 15:00 şi 18:00.

„Mă încântă numele cu care m-am întâlnit la SmartFM şi, de asemenea, sunt fericit că pot împărtăşi aceeaşi viziune despre radio cu oameni avizaţi din domeniu“, a declarat Craioveanu pentru sursa citată. Smart FM este deţinut de jurnalistul Marius Tucă. Printre realizatorii Smart FM se numără actorul Marius Manole şi actriţele Dorina Chiriac şi Rodica Mandache.

Recent, Vlad Craioveanu a părăsit postul Radio Tanănana, după ce a stat în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audienţă, anunţate în luna ianuarie. Pe lângă Craioveanu, alţi cinci oameni au părăsit proiectul, aceştia fiind Mircea Oculeanu, Călin Gheorghe, Bogdan Şerban şi Alexandru Anghel.

Liliana Georgescu, directorul staţiei, a precizat la începutul anului că nu a fost luată o decizie finală legată de angajaţi. „Analizăm fiecare om în parte şi vedem cine şi cu ce continuăm, după perioada de preaviz. Din punctul meu de vedere, toată lumea este în preaviz. Toată lumea a fost înştiinţată că rezultatele au fost sub aşteptări şi că există posibilitatea reorganizării staţiei“, a declarat Georgescu, pentru aceeaşi sursă citată, subliniind că a fost făcută o investiţie de 1,5 milioane de euro. Pe de altă parte, la acel moment, Vlad Craioveanu a spus: „Indiferent de reorganizare, dezorganizare, neorganizare, eu aleg să plec“. Acesta realiza matinalul postului Radio Tanănana alături de Ciprian Muntele. Acesta din urmă este singurul „ex-Guerrilla“ care a rămas la Tanănana. 

Radio Tanănana a apărut în aprilie anul trecut, fiind transformat din Activ EFEM şi având în echipă oameni care au lucrat la Radio Guerrilla - Vlad Craioveanu, Ciprian Muntele, Călin Gheorghe, Mircea Oculeanu şi Bogdan Şerban.

Potrivit paginademedia.ro, la ultimele rezultate de audienţă, din toamna anului 2015, Radio Tanănana avea o medie de 9.200 de ascultători în Bucureşti. La avalul anterior (aprilie – august), audienţa postului era de peste 20.000 de ascultători în Bucureşti. 

Vlad Craioveanu a mai lucrat la Pro FM, Radio Guerrilla, Radio 21, VibeFM şi Radio Tanănana. El a mai făcut echipă cu Manuel Dinculescu, în 2013 şi 2014, la Radio 21, când realizau împreună cu Dj Andi şi Orlando emisiunea de succes „Patrula 21“. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri