Toţi angajaţii Radio Tanănana sunt în preaviz. Vlad Craioveanu: „Indiferent de reorganizare, dezorganizare, eu aleg să plec“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Craioveanu prezenta matinalul Radio Tanănana
Vlad Craioveanu prezenta matinalul Radio Tanănana

Toţi angajaţii Radio Tanănana au fost anunţaţi că sunt în preaviz, din cauza rezultatelor slabe la ultima măsurătoare de audienţă. Deşi oficialii postului au declarat că „proiectul continuă“ şi că o parte dintre salariaţi vor fi reangajaţi, Vlad Craioveanu a anunţat că va pleca.

„Indiferent de reorganizare, dezorganizare, neorganizare, eu aleg să plec“, a declarat Vlad Craioveanu pentru site-ul Paginademedia.ro. Alături de Ciprian Muntele, Craioveanu realiza matinalul postului Radio Tanănana.

Pe de altă parte, directorul staţiei, Liliana Georgescu, a precizat că nu a fost luată o decizie finală legată de angajaţi. „Analizăm fiecare om în parte şi vedem cine şi cu ce continuăm, după perioada de preaviz. Din punctul meu de vedere, toată lumea este în preaviz. Toată lumea a fost înştiinţată că rezultatele au fost sub aşteptări şi că există posibilitatea reorganizării staţiei“, a declarat Georgescu, pentru Paginademedia.ro. Aceasta a mai precizat că proiectul continuă, chiar dacă nu au fost rezultatele spectaculoase, subliniind că a fost făcută o investiţie de 1,5 milioane de euro.

Radio Tanănana a apărut în aprilie anul trecut, fiind transformat din Activ EFEM şi având în echipă oameni care au lucrat la Radio Guerrilla – Vlad Craioveanu, Ciprian Muntele, Călin Gheorghe, Mircea Oculeanu şi Bogdan Şerban.

Potrivit Paginademedia.ro, la ultimele rezultate de audienţă, din toamna anului 2015, Radio Tanănana avea o medie de 9.200 de ascultători în Bucureşti. La avalul anterior (aprilie – august), audienţa postului era de peste 20.000 de ascultători în Bucureşti.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite