Vlad Craioveanu a plecat de la Radio Tanănana. Proiectul continuă în ciuda cifrelor slabe de audienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plecarea lui Vlad
Craioveanu vine în contextul în care aproape toţi angajaţii postului Tanănana
au fost în preaviz FOTO Facebook
Plecarea lui Vlad Craioveanu vine în contextul în care aproape toţi angajaţii postului Tanănana au fost în preaviz FOTO Facebook

Vlad Craioveanu a plecat de Radio Tanănana, după ce a stat în preaviz. Paginademedia.ro scrie că alături de acesta au mai plecat şi Mircea Oculeanu, Călin Gheorghe, Bogdan Şerban şi Alexandru Anghel. Reprezentanţii postului au confirmat faptul că proiectul va continua.

Toţi angajaţii postului au fost în preaviz 

Vlad Craioveanu a încheiat colaborarea cu postul de Radio Tanănana. „Astăzi a fost ultima mea zi. Să aveţi grijă de voi. Îi pup pe colegii de aici, de care o să-mi fie dor“, a spus Craioveanu în finalul emisiunii de astăzi, scrie paginademedia.ro. Pe lângă Craioveanu, alţi cinci oameni au părăsit proiectul, aceştia fiind Mircea Oculeanu, Călin Gheorghe, Bogdan Şerban şi Alexandru Anghel. Bogdan Şerban realiza la Tanănana segmentul 16:30 - 19:00, iar Călin Gheorghe prezenta între 19:30 şi 22:30. Alexandru Anghel se ocupa de muzică.

Plecarea lui Vlad Craioveanu vine în contextul în care aproape toţi angajaţii postului Tanănana au fost în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audienţă, anunţate în luna ianuarie.

Liliana Georgescu, directorul staţiei, a precizat la începutul anului că nu a fost luată o decizie finală legată de angajaţi. „Analizăm fiecare om în parte şi vedem cine şi cu ce continuăm, după perioada de preaviz. Din punctul meu de vedere, toată lumea este în preaviz. Toată lumea a fost înştiinţată că rezultatele au fost sub aşteptări şi că există posibilitatea reorganizării staţiei“, a declarat Georgescu, pentru aceeaşi sursă citată, subliniind că a fost făcută o investiţie de 1,5 milioane de euro. Pe de altă parte, la acel moment, Vlad Craioveanu a spus: „Indiferent de reorganizare, dezorganizare, neorganizare, eu aleg să plec“. Acesta realiza matinalul postului Radio Tanănana alături de Ciprian Muntele. Acesta din urmă este singurul „ex-Guerrilla“ care a rămas la Tanănana. 

Poziţia Radio Tanănana 

Pe de altă parte, reprezentaţii postului de radio au confirmat că proiectul continuă, scriind că „promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne“. Totodată, în echipă se vor regăsi nume precum Gojira, Anca Maco şi Anca Niţă. Luni, Tanănana a anunţat că nu va avea program matinal, ci se vor auzi muzică, ştiri şi promouri. Mai jos, comunicatul Tanănana.

„TANĂNANA pregăteşte o propunere specială pentru publicul de radio amator de muzică bună şi conţinut deştept. Muzica TANĂNANA va comanda din fruntea topului priorităţilor, iar structura de conţinut va ţine ritmul - actual şi dinamic, în fiecare clipă atent la interesele ascultătorilor.

Tânăr şi energic, TANĂNANA îşi păstrează statutul de curator de muzici bune şi proaspete, de informaţii relevante din zonele muzicale, culturale, sociale urbane, reprezentative pentru comunitate. Îşi va întregi discursul şi personalitatea prin voci relevante pentru zona de interes şi profilul consumatorului.

Proiectele comerciale demarate cu clienţii şi partenerii vor fi integrate natural în conţinutul şi specificul zonei de interes TANĂNANA. Pentru brandurile care îşi doresc să comunice diferit şi eficient cu un public sătul de banalităţi, proiectele speciale vor căpata noi dimensiuni şi vor lansa provocări reale.

Promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne, pornind de la muzica atent aleasă şi ştiri la fix în fiecare oră; proiectul editorial TANĂNANA implică o echipă din care fac parte nume ca GOJIRA, Ciprian MUNTELE, Anca MACO şi Anca NIŢĂ.

TANĂNANA este un canal alternativ de muzica şi entertainment lansat în Aprilie 2015, ce poate fi ascultat pe 92,7 FM în Bucureşti, 89,7 FM în Timişoara, 93,5 FM în Medgidia şi 97,6 FM în Huşi şi online pe www.tananana.ro. Tot din acest an vor începe emisia şi noile staţii din Târgovişte, 90,5 FM si Hunedoara, 92,1 FM.

Obiectivul acestui proiect rămâne crearea unei platforme de exprimare pentru comunitatea alternativă, proactivă, unită si urnită de idealuri precum libertatea de expresie, apropierea de manifestările culturale reale, progresul prin idei şi inovaţie, atitudinea pozitivă şi trăirile generate de puterea muzicii cu personalitate şi impact“.

Radio Tanănana a apărut în aprilie anul trecut, fiind transformat din Activ EFEM şi având în echipă oameni care au lucrat la Radio Guerrilla - Vlad Craioveanu, Ciprian Muntele, Călin Gheorghe, Mircea Oculeanu şi Bogdan Şerban.

Potrivit paginademedia.ro, la ultimele rezultate de audienţă, din toamna anului 2015, Radio Tanănana avea o medie de 9.200 de ascultători în Bucureşti. La avalul anterior (aprilie – august), audienţa postului era de peste 20.000 de ascultători în Bucureşti. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite