VIDEO „Mondenii“ au dat replica farfuriilor sparte de la „MasterChef“. Invitaţi speciali, Florin Călinescu şi Loredana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei „chefi“ în ediţia de marţi seară a emisiunii „Mondenii“, difuzată pe Prima TV şi pe adevarul.ro
Cei trei „chefi“ în ediţia de marţi seară a emisiunii „Mondenii“, difuzată pe Prima TV şi pe adevarul.ro

Mondenii au pregătit, marţi seară, o nouă ediţie live, la Prima TV şi pe adevarul.ro, în care i-au avut invitaţi speciali pe Florin Călinescu şi pe Loredana Groza. Totodată, inspiraţi de emisiunea culinară în care chefii aruncă mâncarea la gunoi, actorii de la Prima TV s-au deghizat în Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu pentru un „MasterChef“ la domiciliu.

După ce le-au imitat pe Elena Udrea, Eba şi Iulia Albu, protagoniştii mondeni pun în scenă alte roluri mediatizate. Actorii au adoptat atitudinea celor trei bucătari profesionişti de la Pro TV şi l-au pus pe un tânăr într-o situaţie mai mult decât dificilă, atunci când s-au instalat în bucătăria lui.

Băiatul a fost pe punctul de face infarct în toiul nopţii, când, buimac de somn şi înfometat, i-a găsit pe chefi în bucătăria sa. Omul a vrut să-şi încâlzească două-trei felii de pizza la cuptorul cu microunde, când experţii de la „MasterChef“ l-au întrebat ce dish a pregătit.

Fiindcă nu a înţeles ce i-au cerut, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au început să-i spargă farfuriile primite de la mamă. Comportamentul lor, însă, l-au mobilizat imediat. 

Şi Loredana Groza, şi Florin Călinescu au avut roluri speciale în ediţia de marţi seară a emisiunii „Mondenii“. 

Lori a jucat rolul de instructor de fitness. Antrenamentele sale de Tae-Bo au fost, însă, întrerupte de asistentele lui Capatos, care îi cautau pe Sile Antebraţ şi Sorinel Triceps. Totodată, Loredana a jucat rolul soţiei lui Dan Negru, într-o parodie a emisiunii „Vrei să fii milionar“, iar la final a cântat împreună cu Mondenii piesa „Lumea ta“.

Florin Călinescu a fost Naşul cel Mare, la care cei cinci Mondeni au venit să ceară câteva sfaturi pentru succesul în televiziune. 


Cei trei „chefi“ în ediţia de marţi seară a emisiunii „Mondenii“, difuzată pe Prima TV şi pe adevarul.ro

masterchef mondenii
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite