Cei 300 de spartani concurează cu Elena Băsescu şi cu Udrea, la „Mondenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia specială din „Mondenii“ difuzată marţi, de la 20.30, la Prima TV, telespectatorii au urmărit scenele de referinţă ale acestui sezon, de la apariţia Iuliei Albu la evenimente, la problemele celor 300 de spartani.

Cele două Elene din politica românească, Udrea şi Eba, au încercat să-şi facă un selfie, dar au întâmpinat ceva probleme tehnice. Cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din studio, în cadrul emisiunii „Vrei să fii şi mai sărac“, concurentul a rămas lefter, deşi a răspuns corect la toate întrebările. 
Din ediţia specială nu au lipsit din program Andreea Marin, asistentele lui Capatos şi nici filmul „12 ani de sclavie“.

Spartanii din filmul „300“ s-au teleportat în timp, în zilele noastre, şi au vrut să ia masa la restaurant. Domnul Mustaţă şi-a făcut un prieten nou, un şoricel drăgălaş pe care l-a găsit în buchetul de flori cumpărat pentru Cicălitoare.

Iulia Albu a fost prezentă în această ediţie specială a emisiunii  „Mondenii“, de pe covorul roşu de la Premiile Gopo, unde actriţa Mirela Zeţa a interpretat-o. Ea a defilat cu animalele de companie, pisica şi pasărea Fifi, verişoara lui Loulou.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite