FOTO VIDEO Povestea din spatele selfie-ului cu Elena Băsescu şi Elena Udrea a fost spusă la „Mondenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre, Andreea Esca, Adriana Bahmuţeanca, trio-ul amoros Adrian Cristea – Bianca Drăguşeanu – Victor Slav, şi vedetele scenei politice, Elena Băsescu şi Elena Udrea, au fost protagoniştii emisiunii de umor „Mondenii“.

Ediţia de ieri a debutat cu recrearea momentului în care Mazăre a fost ridicat de la o terasă din parcul Herăstrău. Edilul Constanţei lua masa împreună cu un verişor, şoferul, bodyguardul, tripăduşul şi, bineînteles, câteva fetiţe. 

Mazăre a avut la dispoziţie trei minute pentru a-şi împărţi afacerile şi averea celor din anturajul său. Astfel, şoferul s-a ales cu carele alegorice şi costumul de Batman, bodyguardul cu fetiţele şi costumul de Napoleon, vărul a primit afacerile şi costumul de faraon galactic, ospătarul, palatul din Brazilia, iar tripăduşul, cotumul de clovn.

Scena arestării lui Radu Mazăre, pusă la cale de echipa mondenilor FOTO Prima TV

image

Show-ul a continuat cu o scenă în care Pavel Bartoş a fost declarat „erou naţional“, fiind „decorat cu insigna Hello Kitty“, după ce a împuşcat accidental un interlop.

Rapperul Whats Up şi-a făcut debutul actoricesc tot în ediţia de sâmbătă şi, chiar dacă a avut emoţii, spune că s-a simţit extraordinar şi aşteaptă cu nerăbdare următoarea ocazie de fi alături de echipa mondenilor.

„A fost ceva nou pentru mine să joc un rol, să învăţ nişte replici. Iniţial eram puţin panicat, pentru că sunt perfecţionist şi îmi doream să iasă bine. Mi-a plăcut ce a ieşit. Am avut ceva emoţii la prima scenetă cu Angel, dar după ce am văzut că n-am greşit nimic, m-am relaxat. Iar la final a fost nebunie totală. Sunt foarte fericit. A fost divin şi abia aştept să mă reîntorc la emisiune“, a declarat cântăreţul.

image

La rubrica „News“, Andreea Esca a avut-o invitată pe Anamaria Prodan, care a vorbit despre certurile din lumea fotbalului şi a mărturisit că a fost complice la arestarea lui Mitică Dragomir. Acesta şi-a făcut apariţia în studiou, declarând că „toată viaţa a trucat meciuri legal“.

Elena Udrea şi Elena Băsescu, „două Universuri ce s-au ciocnit într-un selfie de istorie“, au fost şi ele parte din emisiune, prezentând povestea deja celebrei fotografii.

Totodată, Bianca Drăguşanu a inspirat producătorii emisiunilor „Ghici ce boală psihică are Oana Zăvoranu“ şi „Mireasă pentru soţul meu“, aceştia creând emisiunea-concurs „Ghici cu cine pleacă acasă diseară Bianca Drăguşanu“, gazda fiind nimeni alta decât Adriana Bahmuţeanu.

image

Marele premiu a fost chiar Bianca Drăguşanu, care s-a descris drept „o femeie frumoasă şi independentă“. Concurenţii primei ediţii au fost Victor Slav, Adrian Cristea şi Cătălin Botezatu, iar prima una dintre întrebări a fost „Ce visa Bianca să devină când era mică?“, iar răspunsurile au fost dintre cele mai variate, de la „soţie de fotbalist“ la „soţie de prezentator meteo“.

 

 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite