VIDEO Ce aduce primul episod din „Dallas“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personaje noi, intrigi noi
Personaje noi, intrigi noi

În primele două episoade din noua serie „Dallas“, telespectatorii români se vor reîntâlni cu povestea care a făcut istorie în televiziune. De data aceasta, însă, legenda este actualizată cu personaje noi şi cu schimbări majore privind viaţa protagoniştilor.

Antena 1 va difuza în acestă seară, de la 20.30, începutul noii serii din „Dallas“, serialul ce a imprimat un anumit mod de a gândi şi care a reuşit să modifice perspectiva asupra societăţii.

Într-un decor familiar – ferma Southfork – şi cu un scenariu din care nu lipsesc intrigile, noul „Dallas“ are în prim-plan tânăra generaţie Ewing. Lupta pentru avere se dă acum între verişorii John Ross Ewing (Josh Henderson), fiul lui J.R. (Larry Hagman) cu fosta lui soţie Sue Ellen (Linda Gray), şi Christopher Ewing (Jesse Metcalfe), fiul adoptat al lui Bobby Ewing (Patrick Duffy).

În primul episod, băiatul rău, John Ross încearcă să saboteze ziua nunţii lui Christopher Ewing, fiul adoptiv al lui Bobby. care se căsătoreşte cu Rebecca Sutter. Mai mult decât atât, John Ross are o relaţie cu Elena Ramos, fosta iubită a lui Christopher.

Scenariul a construit cele două personaje în antiteză: Christopher este naiv, cu intenţii bune, în timp ce John Ross este mânat de dorinţe răzbunătoare şi are un spirit de detectiv. Însă cei doi sunt nevoiţi să păstreze aparenţele. Christopher are nevoie de Bobby Ewing pentru a vinde ferma şi pentru a-şi înfiinţa un proiect bazat pe energie alternativă, însă dacă Bobby face tranzacţia, John Ross nu-şi va mai putea continua planurile petroliere.

Personaje-cheie

Telespectatorii se vor putea întâlni cu actorul Larry Hagman, care a reuşit să filmeze câteva episoade înainte de a înceta din viaţă la 81 de ani, pe 23 noiembrie 2012, din cauza unui cancer la gât. Nefericitul eveniment s-a petrecut când întreaga echipă se pregătea de filmări, dar scenariul este rescris astfel încât J.R să dispară din scenă, după cum merită un personaj de amploarea lui.

dallas serie noua

În noua serie, J. R. Ewing este internat de câţiva ani la azil, însă părăseşte clinica pentru a pune la cale noi planuri, cu toate că acum, personajele principale sunt fiul său, John Ross şi Christopher. 

Sue Ellen Ewing este o femeie de afaceri împlinită şi devine guvernator al statului Texas, implicându-se în campanii caritabile. Ea îşi dă seama de greşelile comise în trecut şi încearcă să-şi îmbunătăţească relaţia cu fiul său, John Ross.

John Ross Ewing III moşteneşte caracterul tatălui său, fiind preocupat de bani şi de putere.

Bobby Ewing se retrage din afacerea petrolieră, iar atunci când află că suferă de cancer, vrea să-şi vândă ferma Southfork. El este căsătorit, pentru a treia oară, cu Ann.

Christopher Ewing este fiul adoptiv al lui Bobby şi al fostei soţii, Pamela. După mai mulţi ani petrecuţi în Asia, Christopher se întoarce la ferma Southfork. 

Vizionări-record

La mai bine de 20 de ani de la premiera primului sezon, producţia s-a bucurat de un real succes aât în faţa publicului, cât şi în rândul criticilor. Până acum, noul serial a fost difuzat în SUA, Marea Britanie, Canada şi Australia. Potrivit paginademedia.ro, primul episod din noul serial, difuzat pe 13 iunie anul trecut la TNT, a atins cea mai mare audienţă a unei premiere pe cablu în 2012. Serialul a fost urmărit de 6,9 milioane de americani, departe de recordul realizat de producţia cu acelaşi nume în urmă cu 20 de ani, de 33,3 milioane de telespectatori.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite