Cu cine se luptă „Dallas“ în această seară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antena 1 readuce protagoniştii favoriţi într-o nouă variantă, începând cu ora 20.30
Antena 1 readuce protagoniştii favoriţi într-o nouă variantă, începând cu ora 20.30

Primele două episoade din noua serie vor strânge în faţa micilor ecrane numeroşi telespectatori curioşi să afle continuarea serialului-emblemă a unei generaţii. În tot acest timp, şi televiziunile rivale au pregătit programe demne de interes.

Antena 1 va difuza de la ora 20.30 primele două episoade din noua serie „Dallas“. Aceasta va fi o surpriză plăcută atât pentru fanii producţiei iniţiale, cât şi pentru cei care vor să-şi formeze o cultură cinematografică şi să analizeze plusurile şi minusurile noii versiuni, comparativ cu cea veche. Oferta Antenei 1 se vrea a fi protagonista serii, însă nici posturile concurente nu se lasă mai prejos. Cu ce se vor lăuda ele în acest timp?

De la 20.30, Pro TV a pregătit filmul „Evadatul“, cu Harrison Ford şi Tommy Lee Jones, în timp ce Prima TV mizează pe Demi Moore şi „Streaptease“, film ce va rula de la aceeaşi oră.

Acasă TV nu se dezice de telenovele şi, începând cu ora 20.30 îşi invită susţinătorii în „Abisul pasiunii“.

Kanal D, în schimb, pariază pe divertisment şi aduce emisiunea-concurs „Nuntă cu surprize“, prezentată de Andreea Mantea şi de Gabriel Coveşeanu, de la 21.15.

TVR1 revine cu filmul de acţiune „Spartacus“, de la 21.30, iar TVR2 prezintă drama „În bătaia focului“.

Pro Cinema va difuza filmul românesc „Zbor periculos“, cu Stela Popescu şi Gheorghe Dinică, de la ora 20.00.  Diva continuă cu episoadele 1-5 din serialul „Ofiţeri începători“, iar HBO îi aduce pe Bruce Willis şi pe Catherine Zeta-Jones în drama „Jucătoarea“.

Pentru cei interesaţi de documentare, de la 20.00 National Geographic analizează cazul „Titanic“, iar Discovery mizează, de la 20.00, pe „Vânătorii de licitaţii“, „Regii licitaţiilor“ şi „Apărătorii oraşului Washington“.


Deşi mulţi au fost sceptici în privinţa succesului noului serial, producătorii au avut o intuiţie bună, iar în SUA, Marea Britanie, Canada şi Australia producţia a avut un real succes.

Potrivit paginademedia.ro, primul episod din noul serial, difuzat pe 13 iunie anul trecut la TNT, a atins cea mai mare audienţă a unei premiere pe cablu în 2012. Serialul a fost urmărit de 6,9 milioane de americani, departe de recordul realizat de producţia cu acelaşi nume în urmă cu 20 de ani, de 33,3 milioane de telespectatori. Serialul original a fost difuzat în Statele Unite în perioada 1978 – 1991. În România, serialul a fost difuzat până în 1981 în acelaşi timp cu americanii, iar în 1992 a fost  redifuzat în întregime, timp de 3 ani, de către TVR 1. În 1998 a fost difuzat sezonul 6 de către Antena 1. În 2007-2008, producţia a fost în întregime pe Romantica.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite