„Te cunosc de undeva!“: fostei soții a lui Connect-R i s-a făcut rău și a plecat. Partenera ei a cântat singură VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala de sâmbătă seara a show-ului de l Antena 1 a adus transformări spectaculoase și momente amuzante, dar și o situație mai puțin plăcută.

Unul dintre cele opt cupluri din acest sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“ este format din Amna și Misha (fosta soție a lui Connect-R). Acestora ruleta le-a rezervat o transformare în Santeri Ahlgren, cu piesa „Muro Shavo“, însăm din cauza unei probleme de sănătate, Misha a fost nevoită să abandoneze chiar înainte de a urca pe scenă.  

Amna s-a transformat în Santeri Ahlgren, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Amna s-a transformat în Santeri Ahlgren, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Fosta soție a lui Connect-R sa simțit rău și a trebuit să plece, luând-o prin surprindere și pe partenera sa, care a susținut singură momentul artistic. „I s-a făcut un pic rău și a plecat. Ori la spital, ori acasă, habar nu am. Erau bucăți ale ei care erau structurate într-un anumit fel. Am emoții, e nasol“, a declarat Amna chiar înainte de momentulartistic, potrivit a1.ro.

Aceasta a reușit, totuși, să suplinească lipsa partenerei sale și i-a surprins plăcut pe membrii juriului. „Pentru efortul tău și Misha poate fi mândră de tine, pentru că ai suplinit foarte bine, la un moment dat ți-a căzut pălăria, deci jos pălăria“, i-a spus Cristi Iacob.

Cea de-a unsprezecea gală a acestui sezon a fost câștigată de WRS și Emilia, care au cucerit pe toată lumea din platou: juriu, prezentatori, colegi, public. Ruleta a ales pentru ei hitul „Bones“, lansat în urmă cu mai bine de un an de trupa Imagine Dragons.

Astfel, cei doi s-au transformat în Dan Reynolds, vocalistul formației pop rock. Impresionată de prestația lor, Ozana Barabancea le-a mărturisit: „Știam că talentul vostru este în suflet și simțiți ritmul în oase. Și noi simțim talentul pe care voi ni-l oferiți prin toată ființa noastră, pentru că sunteți generoși, vă faceți treaba și pentru că publicul de acasă se bucură“.

Voi nu puteți decât să fiți savurați. Eu nu am cum să vă găsesc cusururi, pentru că voi deveniți din ce în ce mai buni, nu știu cum. Reușiți să ne aduceți o chestie care este aproape imposibil de făcut… Fraților, e aproape imposibil de făcut, dar voi demonstrați că se poate! La actorie sunteți… uneori cred că trebuie să iau lecții de la voi, vorbesc foarte serios“, a mărturisit Cristi Iacob.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite