„Survivor România“: Scandal la Faimoși între Carmen Grebenișan și Kamara. „Doamne, dar ce om e Kamara, în ce hal!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul de la Pro TV a trecut de jumătate, nervii sunt întinși la maximum, iar dorul de casă și condițiile grele își spun cuvântul.

Carmen Grebenișan a avut o cădere nervoasă la Survivor România FOTO Pro TV
Carmen Grebenișan a avut o cădere nervoasă la Survivor România FOTO Pro TV

Cele două triburi s-au înfruntat aseară la jocul de comunicare, iar recompensa a constat într-o conversație pe WhatsApp cu un membru al familiei.

La jocul de comunicare, Carmen Grebenișan s-a duelat cu Alexandra Ciomag, iar cea din urmă a câștigat punctul. Kamara, aflat pe margine, nu a avut deloc o atitudine fair-play și a șicanat-o pe tot parcursul probei pe Alexandra Ciomag, lucru care a deranjat-o chiar și pe colega sa de la Faimoși, Carmen. Și nu doar pe ea.

„Doamne, dar ce om e Kamara, în ce hal. Tot spunea lângă mine: «Ciomag, nu poți, Ciomag o să cazi, vezi că o să cazi. Vezi că ești proastă! Ești proastă!»“, le-a povestit Alexandra Ciomag Războinicilor, la finalul probei.

Comentariile lui au deranjat-o și pe Carmen Grebenișan, care a avut o cădere nervoasă din cauza faptului că a pierdut punctul și de teamă că echipa sa va pierde proba de comunicare cu familia.

Aceasta a început să plângă, apoi a avut o izbucnire nervoasă și a început să țipe la Kamara: „Măi, Kamara, ți se pare normal să dorești răul altcuiva? Că atragi răul! Încontinuu: nu bagă, nu bagă! Nu, nu-i bine să zici încontinuu de rău altcuiva. Ai țipat la Ciomag tot timpul!“, a spus Carmen Grebenișan, care nu s-a putut opri din plâns minute bune, oricât au încercat să o consoleze colegii ei.

Ai încredere că o să câștigăm, este comunicarea noastră“, i-a spus Ionuț Iftimoaie lui Carmen Grebenișan, în timp ce aceasta plângea în hohote.

Spre finalul probei, Kamara, cu nervii întinși la maximum, a devenit mai agresiv și i-a atacat și pe Războinici, pe Robert l-a numit „posedat“, iar pe Dan Rusu „cel mai fals“. Totuși, Faimoșii au câștigat, în cele din urmă, jocul de comunicare și au putut vorbi cu cei dragi.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite