„Survivor România“. Doc, conflict major cu Jorge: „Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui: eu, Lumina!“

0
0
Publicat:

Pe zi ce trece, în jungla din Republica Dominicană apar „bisericuțe“ și se fac alianțe și strategii. Doc și-a atras multe antipatii printre colegii de echipă și e într-un conflict deschis cu Jorge. 

Doc, supărat, mimează că lovește cu pumnul
Doc este protagonistul celor mai multe conflice din tabăra Faimoșilor FOTO Pro TV

Intrați în a patra săptămână a competiției, concurenții fac față tot mai greu provocărilor și încep să cedeze nervos. Chiar dacă au reușit să câștige ultimele probe și au primit porții consistente de mâncare, Faimoșii nu se pot bucura pe deplin, deoarece noi conflicte izbucnesc în fiecare zi.

Protagonistul celor mai multe este rapperul Doc, iar acesta își controlează tot mai greu ieșirile agresive. Pe Kamara l-a tratat urât încă de când a venit pe insulă, pe Vica Blochina a șicanat-o, iar conflictul cu Jorge declanșat săptămâna trecută se adâncește pe zi ce trece.

Mai mult, colegii de echipă discută pentru a-l propune spre eliminare, dacă vor pierde imunitatea. Toate aceste alianțe, dar și dorul de familie, l-au făcut pe Faimos să răbufnească din nou. 

Sunt aici să dovedesc, ca într-un basm, că binele triumfă. Eu sunt aici să fac istorie, nu vorbe pe la spate. Am stat trei săptămâni, i-am zâmbit diavolului, eu nu mai pot să-i zâmbesc diavolului. A trebuit să-i spun: «Da, știu că ești diavolul». Eu sunt făcut din lumină. Nu poți să stingi lumina mea. Nu există întrerupător pentru lumina mea. Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui. Se cheamă eu! Lumina!“, a spus concurentul.

„Am venit aici să-i arăt lui fiică-mea că sunt un om puternic. Atunci când va crește, vreau să pot să-i spun: «Taică-tu a stat una-două-trei luni pe o insulă cu niște necunoscuți, a mâncat cocos, a tras de el pe trasee să țină echipa unită. Pentru că asta face taică-tu. Unește oameni, schimbă mentalități. Taică-tu schimbă lumea». Iar șerpii nu au cum să mă facă să plec de la misiunea mea“, a mai spus Doc.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri