„Survivor România“: DOC a avut o criză de nervi și a înjurat ca la ușa cortului. „Ești oribil rău de tot“ VIDEO

0
0
Publicat:

Condițiile grele și lipsa hranei își spun cuvântul, iar concurenții aflați în jungla dominicană încep să cedeze fizic și psihic.

O nouă probă pentru provizii a adus față în față echipele Faimoșilor și Războinicilor. Unii dintre ei se află în Republica Dominicană de două săptămâni, iar foamea, lipsa produselor de igienă și dorul de casă încep să-și spună cuvântul.

Doc, la Survivor România, într-o poziție agresivă
Doc a avut o ceartă intensă cu echipa sa la Survivor România FOTO Pro TV

Cu o noapte înainte de proba pentru provizii, o dispută aprinsă a avut loc în tabăra Războinicilor, iar DOC a răbufnit. Acesta a avut o criză de nervi în momentul în care coechipierii săi s-au plâns de lipsa hranei.

DOC s-a contrat mai ales cu noul venit în echipă, Kamara, iar înjurăturile au curs din abundență. „Băi, vezi să nu-ți plesnească vreo venă. Vezi că te-aude toată jungla!“, i-a spus Jorge, încercând să-l calmeze, însă fără succes. 

DOC a avut un conflict și cu Vica, chiar în timpul probei. „Ești oribil rău de tot tu, pe bune. Tu, dacă poți să-i dai unui om în cap, tu te simți bine”, i-a spus Vica.

În timpul probei pentru provizii – în urma căreia concurenții primeau trei alimente, orez, fasole și linte - Carmen Grebenișan de la Faimoși s-a luptat cu Andreea Moromete de la Războinici. Deși nu s-a accidentat pe teren, imediat după terminarea probei, Carmen a căzut pe nisip și a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza epuizării.

Carmen Grebenișan s-a întors la coechipierii ei și a spus cum se simte după ce a fost examinată de un medic. „Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine“, a spus influencerul. Proba a fost câștigată de Faimoși.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite