„Survivor România“: Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan luptă astăzi pentru marele premiu. Cine e favorit

0
Publicat:

Marea finală va fi transmisă în direct, de la 20.30, la Pro TV, iar ceilalți concurenți din acest sezon se află deja în Rebublica Dominicană pentru a-i susține pe finaliști.

Finliștii „Survivor România“ 2023: Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan FOTO Pro TV
Finliștii „Survivor România“ 2023: Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan FOTO Pro TV

Visul tuturor concurenților lor a fost să ajungă până la final, dar numai trei au reușit. Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan intră azi în ultima luptă la „Survivor România 2023“.

Aseară au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu live, în care cei de acasă și-au votat favoriții. Dan Ursa, câștigătorul colanului de Imunitate la jocul de ieri, a fost scutit de emoții, pentru că a intrat direct în finală. În semifinala de marți seara, publicul a decis, prin vot în direct, finaliștii acestui sezon. Alexandra Ciomag a primit cele mai puține voturi de la telespectatori și a părăsit concursul, în timp ce Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au mers mai departe.

„Survivor România“: marii favoriți

 „Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige“, a spus Alexandra Ciomag înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi.  

Dan Ursa și Carmen Grebenișan sunt marii favoriți ai acestei ediții. Fanii concursului sunt tot mai nerăbdători pe măsură ce marea finală se apropie, iar comentariile „curg“ în rețelele sociale. Cele mai mari șanse la câștigarea competiției le au Carmen Grebenișan (creatoarea de conținut are un număr mare de fani în rețelele sociale, care, cel mai probabil, vor vota pentru ea) și Dan Ursa (cel mai popular concurent de la această ediție).

Cine va fi campionul acestei ediții a competiției și cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de „Survivor România“, telespectatorii pot afla în direct, de la ora 20.30, pe Pro TV și pe Voyo.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite