„Survivor România“: s-au ales cei trei finaliști care luptă pentru 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan sunt ultimii concurenți rămași în reality-show-ul de la Pro TV. Ei luptă în marea finală de miercuri seara.

Cei patru semifinaliști de la Survivor România FOTO Pro TV
Cei patru semifinaliști de la Survivor România FOTO Pro TV

În semifinala de marți seara, publicul a decis, prin vot în direct, finaliștii acestui sezon. Alexandra Ciomag a primit cele mai puține voturi de la telespectatori și a părăsit concursul.

Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige“, a spus Alexandra Ciomag înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi.

După prima eliminare din săptămâna finalei (Alexandra Porkolab), în cursa pentru marele premiu și titlul de Survivor au mai rămas doar patru concurenți.

Întorși pe insula tribului Taino, după Consiliul de eliminare de luni seara, ei au lăsat la o parte orice orgolii sau antipatii pe care le-au avut de-a lungul competiției. Cei patru concurenți au mărturisit că nu se așteptau să ajungă atât de departe în competiție, până în semifinală, și au rememorat, cu nostlgie, momentele importante din cele cinci luni petrecute în Republica Dominicană.

Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan și Dan Ursa - au intrat pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Dan Ursa a câștigat jocul și colanul de Imunitate și și-a asigurat, astfel, locul în marea finală. După joc nu a mai urmat un Consiliu de nominalizare, ci direct un Consiliu de eliminare. Ceilați trei concurenți – Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan – au mers la votul publicului, exprimat în direct.

Marea finală are loc miercuri seara și va fi transmisă în direct, la Pro TV, de la 20.30. Alături de cei trei finaliști, în Republica Dominicană vor fi prezenți, cu câteva excepții, toți concurenții din acest sezon.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite