„Survivor România“: când are loc marea finală a acestui sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru luni și jumătate, reality-show-ul se apropie de final, iar concurenții sunt capabili de orice strategie pentru a rămâne în cursa pentru marele premiu.

Concurenții intră în penultima săptămână de Survivor România FOTO Pro TV
Concurenții intră în penultima săptămână de Survivor România FOTO Pro TV

La „Survivor România“ au mai rămas doar șase concurenți, iar aceștia intră azi în penultima săptămână a competiției. Marea finală va avea loc pe 24 mai. După mai bine de patru luni și jumătate de când a început competiția din Republica Dominicană, Pro TV schimbă ora de difuzare a reality-show-ului. Începând de azi, Ultimele ediții „Survivor România“ vor fi difuzate de luni până miercuri, de la 21.30, pe Pro TV, în loc de 20.30, ca până acum.

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Moromete a părăsit emisiunea și a ratat șansa de a se îndrepta spre finală, iar ecourile deciziei ei de a nu folosi simbolul și de a-l da Alexandrei Porkolab se aud și în această seară. „Parcă are sens reacția ei“, va comenta Andrei, în timp ce Alexandra admite că a fost total surprinsă: „Nu m-am așteptat să mi-l dea mie. Mă simt norocoasă“.

Singura mea dorință a fost să rămân cu Ștefi și cu Carmen“, va spune astăzi Krișan, reușind astfel să sublinieze că strategia lor a funcționat. Rămâne de văzut ce va face de acum micul grup în contextul în care celălalt grup are simbolul la îndemână, și automat o putere mai mare mâine seară.

Până atunci, diseară, cei șase membri ai tribului Taino vor reveni pe traseu în jocul pentru Recompensă, iar miza va fi peste măsura așteptărilor lor: o excursie în Columbia, cu avionul, somn la hotel, plimbări și mese la restaurant. „Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentul că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare“, va spune Carmen. 

Doar câteva ore au rămas până la un nou episod, iar emoțiile sunt mai puternice ca niciodată. Doar două săptămâni mai sunt până la finala din 24 mai. În această seară, de la 21.30, la Pro TV, telespectatorii pot urmări cele mai noi aventuri „Survivor România“.

Prezentatorul Daniel Pavel FOTO Pro TV
Prezentatorul Daniel Pavel FOTO Pro TV
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite