Răzvan Danciu, EX-Survivor, despre scandalurile din Dominicană: „Asta a trebuit să vadă omul. Noi nu ne certam așa”

0
Publicat:

Fostul concurent „Survivor România 2023” Răzvan Danciu a vorbit despre competiție după eliminarea Andreei Moromete (23 de ani), una dintre cele mai vocale concurente de la „Survivor România 2023”, la adresa căreia a avut doar cuvinte de laudă, potrivit Click!

„Sunt convins că Andreea a avut în concurs niște momente discutabile, asta nu contest. (...) Eu zic că unele reacții mai necontrolate au fost și din cauza febrei competiției. Asta a făcut-o uneori poate să aibă anumite reacții. De la televizor se văd altfel lucrurile, însă acolo este cu totul și cu totul altceva. Andreea în junglă era un super om. Este evident că cele patru luni, chiar mai bine de patru luni, în care ea a stat acolo, uneori te zăpăcesc (...)”, a declarat Răzvan pentru Click!.    

Răzvan Danciu. FOTO ProTV
Răzvan Danciu. FOTO ProTV

Tânărul a spus că Andreea Moromete este, în realitate, diferită de cum s-a văzut la televizor și că, de fapt, de multe ori, atmosfera în junglă era foarte relaxată.

„Cât am stat acolo, Andreea nu cerșea niciodată atenția colegilor din echipă sau a altcuiva. Andreea este o persoană iubibilă, nu este ca la televizor. La „Survivor”, am văzut la televizor, că s-au dat momente doar de ceartă și reacțiile deplasate ale foștilor mei colegi. Probabil și timpul de emisie este mult mai scurt și asta a trebuit să vadă omul dar noi nu ne certam așa... mereu. Erau discuții când și când”, a declarat Răzvan Danciu pentru Click!.

Războinicul de 20 de ani, cel mai tânăr concurent din acest sezon, a părăsit competiția în urma votului publicului cu patru luni înaintea Andreei.

Citește în Click! ce a mai declarat Răzvan Danciu cu privire la „Survivor România 2023”!

Amintim că, după mai bine de patru luni și jumătate de când a început competiția din Republica Dominicană, Pro TV a schimbat ora de difuzare a reality-show-ului.

Ultimele ediții „Survivor România“ sunt difuzate de luni până miercuri, de la 21.30, pe Pro TV, în loc de 20.30, ca până acum.

 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite