Survivor All Stars 2024, rundă explozivă! Faimoșii au dominat runda, însă Războinicii sunt cei care se bucură de victorie!

0
Publicat:

Survivor intră într-o nouă etapă după excluderea lui Jador. În tribul Faimoșilor, Zanni s-a simțit bucuros și ușurat. TJ Miles a fost foarte bine primit în rândul celor din tribul Faimoșilor. S-a discutat pe seama lui Jador și cum a deranjat acesta membrii tribului pe parcursul sezonului, scrie PRO TV.

Survivor All Stars FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor All Stars FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Toți cei din echipa Faimoșilor au regretat plecarea lui Moroșanu și au apreciat rolul de liant pe care l-a avut acesta pentru trib. Apoi, Războinicii au dezbătut la rândul lor despre Jador și Moroșanu.

Potrivit celor din rândul Războinicilor, Jador este extrem de încăpățânat și din acest motiv greșește constant și impinge limite. Lola consideră că excluderea lui Jador va duce la pierderea de puncte, însă va reduce conflictele în rândul Faimoșilor.

Zmădândescu consideră că acum echipa are șanse mai mari de victorie pentru că pot să intre de mai multe ori și pot aplica strategiile mai eficient. Competiția a fost dominată de Faimoși, însă cei care se bucură de victorie sunt Războinicii.

Războinicii au apreciat la rândul lor performanțele Faimoșilor în noua formulă și i-au felicitat pentru modul în care s-au luptat de această dată. Din rândul Războinicilor Oana Ciocan a plâns după Jador!

Zanni, a avut o reacție mai dură la adresa Ștefaniei după ce a pierdut jocul de ștachetă! Cu toate acestea, aceasta nu și-a pierdut curajul de a continua lupta și a susținut că va continua.

Furtunile au afectat adăposturile lucru care au făcut necesare noi eforturi. Faimoșii au fost foarte dezamăgiți de efectele furtunilor asupra adăpostului și dispariția plajei. Aceștia s-au organizat rapid pentru reparația adăpostului urmând exemplul lui Zannidache.

Ana Maria Pal a dormit pe fostul loc a lui Jador, asta în timp ce Războinicii s-au bucurat de o mega petrecere la piscină. Războinicii au savurat gustul dulce al victoriei, iar Alexandra Duli a dansat provocator și a făcut o demonstrație de twerk.

Ambele triburi au observat evoluții pozitive în timpul competiției și au planuri mari pentru viitor cu privire la câștigarea competiției! Fanii celor două triburi se pot aștepta la noi confruntări fabuloase!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite