Survivor All Stars 2024, 13 februarie. Prima licitație a sezonului! Ce primește echipa câștigătoare

0
Publicat:

Câteva zile bune în care tribul albastru a fost la putere, în care luptele de orgolii au fost de multe ori mai puternice ca orice traseu și în care împăcările au demonstrat cum se poate rescrie istoria unui sezon.

Foto: protv.ro
Foto: protv.ro

Survivor All Stars a revenit în această seară, de la ora 21:30, și a adus la start membrii a două triburi cu motivații atât de diferite, dar cu o dorință comună – obținerea victoriilor care fac ca viața în junglă să fie mai ușoară, măcar pentru puțin timp.

După ce a reușit să o învingă pe Elena Marin și să o trimită acasă, Jorge a făcut primele declarații acum că a revenit în camp. ”Tensiunea fiind foarte mare, nu am aruncat așa cum știu că pot să arunc. Dacă eram cu cineva mai îndemânatic, mă bătea. M-am concentrat să câștig și iată-mă aici”, va mărturisi acesta.

Dacă băieții s-au supărat că Jorge a fost cel salvat de la eliminare, Zanni și cele două fete rămase în competiție nu sunt, însă, de aceeași părere. Faimosul nu a fost deloc impresionat de parcursul acesteia și consideră că plecarea ei le ușurează traiul în jungla dominicană. 

Ana Porgras susține cele menționate mai sus, precizând că, din punctul ei de vedere, în acest moment, au rămas în competiție cele mai bune fete.

În tribul Faimoșilor s-au calmat toate certurile

Simt pace, liniște în echipă. Parcă mi-am luat o piatră de pe inimă”, va povesti Ștefi după ce în tribul Faimoșilor s-au calmat toate certurile. Și Zanni va admite că împăcarea cu Jador este una prielnică lui și colegilor: ”suntem foarte bine, e o lecție și pentru mine și pentru Jador și pentru toată echipa”.

De cealaltă parte, Războinicii s-au confruntat cu mici probleme, după ce fetele au simțit că nu sunt lăsate să fie suficient de libere în trib și nici ascultate așa cum ar trebui. ”Ni s-a urât cu binele, trebuie să se găsească un conflict”, este părerea lui Iancu. Conflictele dintre Războinici escaladează, iar Iancu Sterp și Jador ajung să se certe, după ce Maria Chițu explică ce a deranjat-o.

Miza serii, una importantă pentru ambele triburi a fost însă prima licitație a sezonului. Faimoșii au câștigat jocul preliminar cu scorul de 7-3 și au putut beneficia de sume mai mari pentru a licita produsele puse la bătaie: felii de pizza, bucăți de carne bine rumenită etc..

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite