Modificări semnificative în triburile Faimoșii și Războinicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediția de joi, 15 februarie, a show-ului Survivor All Stars, domnu Dan a făcut un anunț epocal, cu privire la soarta triburilor Faimoșii și Războinici. ”Jador și Jorge rămân nominalizați pentru că urmează să faceți voi este să dați un duel. Veți avea de luat decizii foarte grele amândoi. Va trebui să-mi dați niște nume”.

Foto: ProTV
Foto: ProTV

În ediția de joi, 15 februarie 2024, a show-ului Survivor All Stars România, jocul de ștafetă a fost susținut de Ștefania Stănilă și Jorge, din partea Faimoșilor, și Sorin Pușcașu și Alexandra Duli, din partea Războinicilor. Dacă cele două concurente au făcut traseul prin apă, la finalizare au ajuns Jorge și Sorin Pușcașu.Cei doi au încercat să înscrie cei două săculeți în cel mai scurt timp, iar astăzi zeii dominicani au fost de partea echipei Faimoșilor.

Chiar după jocul de recompensă, s-a iscat un mic scandal între Faimoși și Războinici.De la o replică a lui Andrei Ciobanu, lucrurile s-au aprins foarte repede și au început să plouă cu cuvinte care nu sunt recomandate urechilor sensibile. Moroșanu și Iancu Sterp au avut un schimb aprins de idei, a intervenit și Zmărăndescu, iar cearta a fost stinsă la rugămintea colegelor de echipă.

Dar în ediția de joi, 15 februarie 2024, a show-ului Survivor All Stars, au loc și fapte frumoase: Jador le spune coechipierilor de la Faimoși că i-a dat porția lui de mâncare Mariei Lungu, de la Războinici. Moroșanu este unul dintre Faimoși care explică gestul cântărețului și îl apreciază: ”Jador este un om foarte milos. Și Maria a început să plângă și i s-a făcut milă. Eu pe Jador îl înțeleg. El, fiind dintr-o familie cu foarte mulți copii și dintr-o categorie dezavantajată social, el a trăit acea sărăcie. Și a înțeles-o”. Jador și-a explicat chiar el gestul: ”Inițial, am zis că se preface…. Dar plângea de foame fata. Și mi s-a făcut mila de ea. Atâta tot”.

Se schimbă triburile

Cel mai important moment al ediției de joi, 15 februarie 2024, a show-ului Survivor All Stars, a fost însă acela legat de faptul că triburile Faimoșii și Războinicii au suferit modificări.Astfel, Jorge – care a primit echipa albastră – a trebuit să nominalizeze o fată cu care să fie în echipă. La fel și Jador – care a primit echipa roșie. Mai apoi, cei aleși și-au ales la rândul lor noii (sau vechii coechipieri). Jorge, care a primit echipa albastră (Războinicii) alege pe Ștefania de la Războinici. Apoi Ștefania îl alege pe Iancu Sterp, Iancu o alege pe Maria Chițu. Maria îl alege pe Alex Delea. Alex o alege pe Lola, iar Lola îl alege pe Soni. Automat Maria Lungu merge la Faimoși, după ce Robert a ales-o pe Duli. Maria Lungu îl alege pe Cătălin Moroșanu

Jador care a primit echipa roșie (Faimoșii) o alege pe Ana Porgras de la Faimoși, iar Ana îl alege pe Zani. Zani o alege pe Ștefania de la Faimoși, iar Ștefania Stănilă îl alege pe Andrei Ciobanu. Războinicii sunt siderați în momentul în care Andrei Ciobanu este ales de echipa roșie. Andrei o alege pe Alexandra Ciomag, iar Alexandra îl alege pe DJ Mayers, care o alege pe Duli. Duli îl alege pe Sorin.

În afara triburilor rămâne doar Cătălin Zmărăndescu care a trebuit să facă o alegere. El a ales să meargă la Faimoși, numărul acestora fiind de 10 după această alegere. Războinicii rămând doar cu nouă concurenți. 

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite