Survivor All Stars 2024, runda ne aduce o surpriză romantică! Războinicii câștigă imunitatea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este o nouă rundă de Survivor România All Stars. Moment romantic surpriză cu Jador și Oana Ciocan în rolurile principale. De această dată, imunitatea merge la tribul Războinicilor, conform ProTV.  

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Ediția a avut un moment surpriză, după ce Oana Ciocan care s-a arătat afectată de lipsa lui Jador din competiție, Dan Pavel a condus-o pe aceasta la Jador. Întâlnirea lor a fost plină de emoții și tandrețe, cu îmbrățișări și săruturi pasionale care au marcat revederea după două luni de separare.

La încheierea unei probe de imunitate, Jador a luat cuvântul și, în fața tuturor, a făcut o declarație de dragoste impresionantă.

Vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?" - a spus Jador, privind-o pe Oana Ciocan. După câteva momente de surpriză, Oana și-a exprimat acordul în mod ferm și emoționant: Păi, normal".

Oana Ciocan s-a simțit foarte bine în rândul Războinicilor și a vorbit despre experiențele sale anterioare din timpul competiției, precum și despre dorința sa de a da tot în timpul acestei competiții.

Ana Maria Pal a vorbit și ea despre revenirea sa în competiție și faptul că se bucură extreme de mult de revenirea în competiție. Pentru ea actuala ediție este șansa să-și demonstreze că poate depăși orice obstacol.

Zanni s-a arătat bucuros de faptul că simte că lucrurile contează acum, Construirea unei mese a unit în jurul unei Mese a recunoștinței le-a dat o nouă energie Faimoșilor în ciuda unor mici discuții între membrii tribului.

Războinicii au discutat la rândul lor despre competiția pentru imunitate și au avut o energie foarte bună după distracția de la piscină. Aceștia au făcut spus pe rand bancuri și au construit o stare de bine.

Pentru că Ana Maria Pal nu a fost prezentă la împărțirea resurselor iar Zmărândescu a ales să dea porția lui pentru că ceilalți doreau să contribuie pentru porția ei. Ana a plans la comentariile lui TJ Miles. Miles i-a reproșat înainte Anei că nu a mulțumit și că este negativistă.

Ana și Andrei au lucrat la noi boluri unul fiind pentru Ștefania care s-a arătat foarte fericită pentru cadoul primit și a spus că îl va prețui întreaga viață. Duli consideră că în rândul Faimoșilor sunt necesare noi scuturări înainte de succes.

Pregătiri importante pentru competiția imunității și pentru bunul mers al echipei în tribul Faimoșilor care deja face pași pentru a se pregăti de competiție. Ana Maria Pal își face condiții mai bune de trai în junglă: „Nu mai bate vântul”

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite