Survivor All Stars 2024, Faimoșii au câștigat prima comunicare din acest sezon! Zmărândescu a pierdut duelul cu Zanni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Survivor România All Stars au prezentat o rundă emoționantă cu un duel captivant. Zanni și Zmărândescu s-au duelat în luptă. De această dată, Faimoșii au câștigat prima comunicare din acest sezon, conform ProTV.    

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Oana Ciocan s-a declarat fericită de cererea în căsătorie a lui Jador și scrisoarea pe care acesta i-a oferit-o acesteia. Faimoșii au lucrat la realizarea unui imn pentru echipă, iar Zanni a susținut că pus accent pe adevăr și experiența echipei.

TJ Miles a invitat-o pe Ana Maria Pal să o învețe să înoate, iar aceasta a fost extrem de deschisă la propunerea lui, s-a alăturat și Andrei Ciobanu pentru a oferi ajutor. Ana s-a arătat încântată de ajutorul colegilor.

Jocul a fost unul senzațional cu premiu în comunicare. Faimoșii au fost emoționanți în momentul în care au avut posibilitaea de a discuta cu cei dee acasă și au adus în fața camerei parți mai puțin cunoscute publicului.

Faimoșii au nominalizat! Cătălin Zmărăndescu merge la duel! Una dintre cele mai importante dueluri! Jorge a fost exclus din competiție din considerente medicale în urma analizelor.

Confruntarea dintre Zanni și Zmărândescu a fost una incredibilă, ambii au avut emoții iar modul în care Zmărândescu și-a luat rămas bun a fost unul cu adevărat zguduitor chiar și pentru cei aflați în fața ecranului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite