Survivor All Stars 2024, strategia verigii slabe își arată efectele! Faimoșii câștigă imunitatea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Survivor România All Stars o nouă ediție cu provocări pentru Faimoși și Războinici! Faimoșii au început ziua plini de energie și au lucrat la dezvoltarea unei noi strategii pentru Jocul de Imunitate. Echipa roșie a câștigat imunitatea, conform ProTV.    

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Câștigarea jocului de imunitate a fost văzută drept o soluție favorabilă Faimoșilor pentru care unitatea și componența la care au ajuns deja a început să aducă beneficii echipei. Oana a fost ușor integrată de colegii săi, iar aceasta a apreciat abordarea acestora și le-a mulțumit acestora.

Iancu a susținut că Faimoșilor au devenit mai puternici pentru că aceștia au scăpat de verigele slabe din trib și că avantajul dobândit de aceștia este perfect justificat, deci acesta consideră că indiferent de confruntare, regula verigii va trebui aplicată și de Războinici.

Strategia verigii slabe adoptate de Faimoși, prin care cei care trăgeau echipa în jos au fost eliminați, le-a adus acestora câștigarea imunității. Alexandra Ciomag a reușit să aducă cel de-al 10-lea punct pentru Faimoși.

Zanni face observații sau își ajută colegii constant, de această dată a fost rândul Ștefaniei Stănilă după ce a pierdut duelul.

Războinicii au rămas uniți și după ce au pierdut Jocul pentru Imunitate.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite