Survivor 2021. Faimoşii au fost recompensaţi, în Republica Dominicană, cu o cină copioasă

0
0
FOTO click.ro
FOTO click.ro

A revenit energia bună în tabăra Survivor România. În ediţia difuzată duminică seara, echipele au fost mixte, formate din concurenţii greci şi românii noştri, comentează click.ro. Duelul a fost câştigat de Faimoşii celor două ţări, iar recompensa a fost o cină copioasă.

Duminică, 20 iunie, Euro s-a jucat şi în Republica Dominicană, însă nu la fotbal, ci pe traseul de la Survivor 2021. Echipele care au intrat pe traseu au fost mixte: echipa albastră, formată din Războinicii Greciei şi ai României, s-a confruntat cu echipa roşie, compusă din Faimoşii celor două ţări. S-au dat lupte grele pe traseu, însă în cele din urmă victorioşi au ieşit Faimoşii greci şi români, care au câştigat cu scorul de 10 la 6. Recompensa a fost o cină copioasă, la un restaurant din Republica Dominicană.

Zanni: "Noi suntem mai certăreţi, ei sunt mai pe vibe, zici că sunt din desene animate"

Invitaţii străini au animat atmosfera în tabăra concurenţilor, care au spart monotonia cu această surpriză. “Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să jucăm cu ei şi că mergem să mâncăm împreună, şi că am luat din energia lor, pentru că este diferită de a noastră. Noi suntem mai certăreţi, ei sunt mai pe vibe, zici că sunt din desene animate. Mi-a plăcut foarte mult”, a declarat pus Zanni. 

“Sunt toată un zâmbet, sunt plină de energie, nu am cuvinte. Când am pierdut un punct mi-au dat energie şi încredere. Îmi era dor de o energie bună, să câştigăm, să fim alături unii de ceilalţi”, a spus şi Elena Marin.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite