Show-ul „Tu urmezi!“ crește „miza“: va fi difuzat de două ori pe săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu acest weekend, emisiunea de cultură generală prezentată de Dan Negru la Kanal D va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20.00.

Dan Negru, prezentatorul show-ului „Tu urmezi!“ FOTO Kanal D
Dan Negru, prezentatorul show-ului „Tu urmezi!“ FOTO Kanal D

Difuzat până acum doar în serile de sâmbătă, game show-ul „Tu urmezi!“ câștigă o nouă zi de difuzare, duminica, în prime time. Sâmbăta aceasta, în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă, presșdinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar duminică vloggerul Selly (Andrei Șelaru) se va afla alături de concurenţi.

 Telespectatorii vor intra în continuare în  lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite. Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental - o gimnastică a minţii, care duce la alt nivel concursul.  

„Tu urmezi!“ este un show în care concurenții stau literalmente la coadă, pe scenă, pentru a răspunde unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Participanții trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul celui care răspunde greșit.

Pe concurenți îi așteaptă premiile uriașe puse în joc. Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, ascunse în niște cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru. Sumele puse în joc variază între 5.000 de lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite