Magda Vasiliu, mesaj dureros după moartea gimnastei Emma Neagu: „Pentru ea nu s-a apăsat Golden Buzz şi poate ar fi meritat. Acum e prea târziu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Vasiliu FOTO Adevărul
Magda Vasiliu FOTO Adevărul

Fosta prezentatoare de televiziune a scris un text dureros după ce a aflat că Emma Neagu, gimnasta care a oferit o lecţie de viaţă la „Românii au talent“, a murit la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. Copila, născută şi crescută în Canada, a devenit cunoscută şi apreciată şi în România odată cu participarea în show-ul „Românii au talent“, unde a emoţionat cu optimismul ei, tăria de caracter şi pasiunea sa pentru dans şi gimnastică, pasiune care a depăşit orice barieră fizică. 

Vestea tristă a stârnit o reacţie şi din partea jurnalistei Magda Vasiliu, al cărei fiu a fost diagnosticat cu cancer osos şi care în prezent este tratat la o clinică din Italia. 

Magda Vasiliu şi-a exprimat regretul pentru această pierdere, fiind de părere că Emma a fost „un exemplu de tărie, optimism, luciditate şi maturitate“, însă în acelaşi timp a criticat voalat show-ul de la Pro TV, notând că nimeni nu a apăsat Golden Buzz-ul pentru ea şi că emisiunea va continua, aşa cum este firesc, dar „probabil cu aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocântăreţe“. 

„Emma Neagu, concurentă la «Românii au talent», a murit. Avea osteosarcom, o formă de cancer osos care a lăsat-o fără un picior şi care a dus-o pe masa de operaţie de două ori, pentru două operaţii la plămâni. M-am uitat pe profilul ei de Facebook. Avea o maturitate pe care o au doar copiii care trec prin ce a trecut ea. Pentru ea nu a apăsat niciunul dintre juraţi vreun Golden Buzz… Şi poate ar fi meritat. Acum e prea târziu pentru ea. Acolo unde e nici nu cred că-i mai pasă… A fost un exemplu de tărie, optimism, luciditate şi maturitate. «Românii au talent» merge, cum de altfel e firesc, înainte… probabil cu aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocantăreţe…“, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Florin Călinescu, membru în juriul „Românii au talent“, a transmis un mesaj trist: „Emma. Te rog să ne ierţi!“.

Nu este însă pentru prima dată când jurnalista Magda Vasiliu critică această latură a show-ului, pe care a mărturisit că îl urmăreşte ediţie de ediţie şi unde a descoperit mulţi oameni talentaţi, muncitori, luptători, visători, sinceri. După ediţia din 4 aprilie, Magda Vasiliu nota: „Asta e partea OK. E bine că mai sunt şi astfel de oameni. Dar nu e săptămână în care să nu existe vreo dansatoare la bară, vreo dezbrăcată, să nu apară veşnicele aluzii/glume cu tentă sexuală... Nu sunt vreo pudică... Dar parcă e prea mult... Am ajuns în punctul în care fizicul primează... Poţi cânta slab, dar dacă eşti cât de cât mai acătării, primeşti ovaţii... Poti fi o urâtă cu voce excepţională, nu mai primeşti ovaţii... Atât de multă aparenţă, atâta aluzie la sex, atâta «comercial»... Iar asta se întâmplă pentru că asta se cere, probabil... De fapt, nu probabil. Sigur! Şi este foarte, foarte trist. (...) Poate greşesc. Poate sunt bătrână şi nu mai înţeleg nimic. Poate am dreptate...“.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri