Seria „Izolaţi în România“ revine cu noi episoade la TVR 1

0
Publicat:

Emisiunea aduce noi întâlniri emoţionante cu oameni care se bucură de tot ceea ce au, începând de sâmbătă, 17 decembrie, de la 15.30.

Izolati in Romania Foto TVR  jpg

Am fost plecați pe poteci și ne-am întors cu episoade noi despre bucuria de a fi pe lume. Dincolo de greutăți și lacrimi, am înțeles, în aceste noi întâlniri, că a trece munții în vremuri grele, în neajunsuri, în clipe apăsătoare, e lecția prin care înveți să te bucuri de ceea ce ai, de ceea ce vezi. Chiar dacă ceea ce ai e puțin, o casă cu lucruri atârnate pe perete, nu ascunse în dulapuri, iar ceea ce vezi e aceeași pădure cu aceleași poteci grele“, spune Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje de la TVR 1.

Din 17 decembrie, în noua serie „Izolaţi în România”, la TVR 1, cunoaştem oameni puternici, cu gânduri profunde. Sofia nu aude omul, dar aude cerul. Aurel știe ce e dincolo de capătul lumii, acolo unde o fi el... Ana muncește și plânge în cel mai izolat loc din România, dar aceeași Ana se bucură că mulți voluntari au ajuns cu bine la ea.

Trei vieți diferite. Fiecare urcuș e alt drum. Nu se cunosc și trăiesc pe munți diferiți, dar în prima noastră întâlnire dialoghează, se completează. Niciunde nu vei afla mai simplu și mai profund rostul omului pe lume, trăit de oameni care nu au școli, nu au drumuri multe la oraș, nu au cărți citite. Omul pe de-a întregul lui, puternic, deși singur. Din 17 decembrie, la TVR 1“, spune realizatoarea despre primul episod.

Dacă primul episod al noii serii „Izolaţi în România” poate fi urmărit pe 17 decembrie, de la ora 15.30 (pentru că încă se transmit partide ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022), din 24 decembrie, reportajele „Izolaţi în România“ sunt programate sâmbăta, de la 16.30, la TVR 1. În Ajun de Crăciun va fi difuzată o ediţie specială.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite