Semifinala „Te cunosc de undeva!“: ce echipe ajung în marea finală

0
Publicat:

În ediția de mâine seară a show-ului transformărilor, difuzată de la ora 20.00, la Antena 1, vor fi aleși concurenții care ajung în marea finală. 

Trei echipe se vor duela ăe melodia „New York, New York“ a lui Frank Sinatra FOTO Antena 1
Trei echipe se vor duela ăe melodia „New York, New York“ a lui Frank Sinatra FOTO Antena 1

Sezonul 19 „Te cunosc de undeva!“ se apropie de momentul în care se va afla ce echipă își va adjudeca trofeul și premiul de 15.000 de euro. Iar în cadrul celei mai noi gale va avea loc un duel de senzație la care s-au calificat 6 concurenți. Cristina Stroe, Damian Drăghici, CRBL, Radu Țibulcă, WRS și Emilian vor interpreta o singură piesă, iar misiunea juriului devine foarte dificilă.

Nu mai este un secret pentru nimeni că la duel au intrat echipele care și-au adjudecat câte două gale „Te cunosc de undeva!“. Ruleta i-a provocat pe cei șase concurenți să interpreteze celebra melodia „New York, New York“ a lui Frank Sinatra. Spre deosebire de edițiile obișnuite, de data aceasta, ei au avut șansa de a alege să impersoneze un singur personaj sau două – este vorba despre duetul pe care cântărețul l-a făcut cu Liza Minneli.

Cristina Stroe, Damian Drăghici, CRBL și Radu Țibulcă au decis să se transforme în Frank Sinatra. „Mie îmi ies foarte bine gravele alea, sper să îmi iasă și pe scenă“, a spus Cristina Stroe.

Noi am venit să ne jucăm în continuare la «Te cunosc de undeva!». Ne dăm silința, ne străduim să facem în așa fel, încât să ajungem în finală. Sperăm“, a declarat CRBL.

Duelul dintre cele trei echipe a avut toate ingredientele ca să devină unul senzațional, iar juriul a avut nevoie de minute bune ca să decidă ce echipă se califică în marea finală a show-ului. „Nu a fost o dezbatere ușoară, pentru că, într-adevăr, uitându-mă pe fișele lor, s-au dat puncte de la 5 la 11“, a dezvăluit Aurelian Temișan, iar Ozana Barabancea a punctat: „Aș fi vrut ca finalul piesei, la fiecare în parte, să fie cu adevărat apoteotic. Cred că este greu de intonat, este greu de interpretat această piesă, pentru că acea traiectorie melodică presupune o siguranță extraordinară“. „Ce bucurie, ce semifinală, ce alegeri interesante ați făcut! Iubesc asta, pentru că iubesc diversitatea și am senzația că fiecare și-a urmat cumva instinctul“, a completat Mihai Petre.

După ce s-a aflat cine este prima echipă finalistă la „Te cunosc de undeva!", concurenții au mers să se transforme în personajele pe care le-au avut de pregătit pentru semifinala show-ului la fel ca „rivalii“ lor. Care sunt echipele care vor reuși să ajungă în finala emisiunii și ce surprize s-au petrecut în platoul de filmare, telespectatorii pot afla sâmbătă, începând cu ora 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite