„Te cunosc de undeva!“. CRBL, într-o ipostază ciudată: „Este pentru ultima oară când fac asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre transformările galei de sâmbătă, din show-ul de la Antena 1, o va face pe Ozana Barabancea să se închine.

CRBL și Radu Țibulcă, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
CRBL și Radu Țibulcă, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

În cadrul celei mai noi ediții „Te cunosc de undeva!“, CRBL și Radu Țibulcă vor apărea în ipostaze terifiante, din dorința de a respecta întocmai detaliile din referința primită de la ruletă. Ei și-au început momentul după ce s-au ridicat din sicriele în care se așezaseră înainte să se audă muzica în platoul de televiziune. Juriul și ceilalți concurenți au privit uimiți scenele. 

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în controversatul cântăreț american Screamin’ Jay Hawkins și au interpretat „I Put a Spell On You“. „Piesa e foarte cunoscută și un mare hit, dar maniera acestui domn de a cânta această melodie este cu totul și cu totul specială. Și, deși, pare a fi un zbierăt continuu, de fapt, cumva el țipă pe niște note totuși. Adică, ai o linie melodică pe care trebuie să o respecți“, a declarat Crina Mardare, iar Radu Țibulcă a mărturisit: „Noi nici nu credeam că poate să existe așa ceva!“.

După ce au trecut de provocările de la antrenamentul de canto, CRBL și colegul său au mers la ora de actorie. Nici aici nu au avut cele mai simple detalii de învățat. „Personaj greu și stufos și o referință foarte complicată pentru ei. Am stat foarte mult și le-am luat la rând referințele, pentru că sunt cele mai multe și sunt cele mai vânate de Mihai Petre“, a precizat Adriana Trandafir.

În timpul repetițiilor făcute de CRBL și Radu Țibulcă s-au mai adăugat două detalii înspăimântătoare: sicriele din care au ieșit pe scena „Te cunosc de undeva!“. Ajunși în fața juriului emisiunii, cei doi concurenți i-au cucerit cu prestația lor. Ozana Barabancea s-a închinat la finalul momentului, fiind vizibil mișcată de scenele la care a asistat. „Nu pot să cred că ați avut atâta tărie de caracter“, a exclamat soprana.

Este pentru ultima oară când fac asta, Ozana! Crede-mă, abia am făcut treaba asta“, i-a răspuns CRBL. Radu Țibulcă a mărturisit trucul pe care l-a folosit ca să poată crea ipostaza unică în care a fost: „Orice om zdravăn la cap, când se bagă într-un sicriu, nu se simte bine. Eu m-am păcălit singur, am zis că, totuși, e mai bine să fii într-un sicriu viu decât mort“.

Ce punctaj au primit CRBL și Radu Țibulcă de la juriu, dar și care au fost momentele celorlalte echipe și cine va câștiga ediția cu numărul 10, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite