Reacția lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 i-a dat în judecată pe el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

0
Publicat:

Cei trei foști jurați ai show-ului culinar Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au fost dați în judecată de Antena 1 după ce au părăsit emisiunea înaintea filmărilor pentru sezonul 13, iar la scurt timp a apărut și prima reacție a unui dintre „pârâți”.

Chef Cătălin Scărlătescu. FOTO Instagram
Chef Cătălin Scărlătescu. FOTO Instagram

CANCAN.RO a publicat prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu după aflarea veștii că este chemat în instanță, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu .

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată. (...) Mi-a scris cineva, <<băi, v-a dat în judecată Antena!>>. Îți dai seama că ne așteptam să ne dea”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Amintim că Antena Group, proprietarul Antena 1, a decis să îi aducă în fața instanței pe cei trei bucătari vedete cu care a lucrat timp de șapte ani: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

„Obligarea la executarea contractului de prestații artistice”

Pe 23 noiembrie, Antena Group a depus câte un proces pentru fiecare dintre chefi la Tribunalul București, conform datelor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Scopul procesului, așa cum este menționat pe portalul instanțelor, este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”. Cu alte cuvinte, Antena Group le cere chefilor să se întoarcă în emisiune.

În octombrie, vestea plecării celor trei chefi din emisiune i-a șocat pe fani.

„Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare”

Anunţul plecării celor trei jurați a fost dat chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă.

„Antena 1 anunţă înlocuirea primilor 3 juraţi ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuţite continuă cu noile staruri care vor fi anunţate în curând. Motivul despărţirii - Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deşi între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)”.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite