Sâmbătă seară, Direcţia 5 cântă la „Mondenii“, live la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 5 aprilie, de la 21:30, la cea de-a doua ediţie live a show-ului „Mondenii“ rolul de gazdă va fi ocupat de Alex Bogdan, iar formaţia Direcţia 5 va cânta live.

Acesta va intra în pielea Racheţului moldovean şi va păcăli doi poliţişti. Parodia va continua cu cele mai importante şi amuzante ştiri prezentate de Andreea Esca, care îl va avea invitat în platou pe Mihai Trăistariu.

După ştiri, va fi difuzată emisiunea „Vrei să fii milionar?“, în varianta „mondenă“, iar la finalul ediţiei va cânta live trupa Direcţia 5.

Andreea Raicu a fost alături de colegii din echipa emisiunii de umor „Mondenii“, la prima ediţie live a show-ului de la Prima TV.

Aceasta a vrut să-i susţină pe colegii de breaslă tocmai fiindcă ştie ce presupune o emisiune live. 

Andreea Raicu, alături de doi dintre membrii echipei „Mondenii“ FOTO Prima TV 

image

„Am fost alături de ei la prima emisie, pentru că mi-am dorit şi îmi dau seama cât de important este un nou început, în cazul lor prima ediţie în direct. Ştiu cât de mult au muncit şi cât suflet pun în ceea ce fac. Îmi doresc foarte mult ca emisiunea lor să ajungă un reper pentru show-urile de gen“, a declarat vedeta de televiziune. 

Puteţi urmări al doilea episod „Mondenii“ mâine, 5 aprilie, de la ora 21:30, şi în reluare duminică, 6 aprilie, de la ora 14:00. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite