Virgil Ianţu şi echipa „Vrei să fii milionar?“ vin la Craiova pentru preselecţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vrei să fii milionar?“, emisiunea care testează cunoştinţele generale ale românilor, merge în caravană în Craiova pentru a selecta candidaţi demni de marele premiu.

În această primăvară, poţi câştiga un milion de lei dacă răspunzi corect la întrebări de cultură generală. Dar dacă una dintre întrebările din concurs te pune la grea încercare, poţi beneficia de ajutorul publicului, al unui prieten sau al liniei de ajutor.

Eşti pregătit să îţi schimbi viaţa? Atunci vino pe scaunul milionarilor. Porneşte pe drumul spre un milion de lei. Craiovenii dornici să se înscrie în competiţie sunt aşteptaţi sâmbătă, 5 aprilie, la Electroputere Mall din Craiova, începând cu ora 12:00.

„Vrei să fii milionar?“ a revenit la Prima TV, postul unde s-a consacrat, fiind prezentată de Virgil Ianţu. „«Vrei să fii milionar?» nu este un joc de noroc, este un joc în care pariezi doar cu propriile cunoştinţe. Este o emisiune inteligentă care va avea propria nişă de oameni interesaţi. Sunt foarte mulţi oameni pasionaţi de format, pasionaţi de cultură, încât îi admir şi îi apreciez foarte mult. Concurenţii «Vrei să fii milionar?» sunt oameni pregătiţi, cu o cultură generală consistentă. Se întâmplă să fie cazuri în care nu trec de primul prag, însă aici contribuie emoţiile, mediul, camerele“, a spus Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii, pentru „Adevărul“.

Pe parcursul celor 377 de ediţii de până acum, au participat 4.615 de concurenţi, dintre care 1.099 au urcat pe scaunul milionarilor şi au câştigat împreună 2.976.400 lei, doi dintre norocoşi intrând în posesia marelui premiu.

Un milion de lei sunt pregătiţi pentru cel care va reuşi să răspundă corect la toate cele 15 întrebări de cultură generală din cadrul producţiei „Vrei să fii milionar?“. Nu pierdeţi emisiunea în fiecare seară de sâmbătă şi duminică, de la ora 20:30, la Prima TV.

Produs pentru prima dată în Marea Britanie în 1998, „Vrei să fii milionar?“ este unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din întreaga lume, cu o audienţă medie, la nivel mondial, de 19 milioane de telespectatori. Seria foloseşte expresia „Răspuns final?“, devenită, acum, celebră şi care a contribuit la succesul emisiunii. Întrebarea derivă de la regula conform căreia concurenţii trebuie să-şi indice clar alegerile înainte ca acestea să fie luate în considerare, din moment ce natura jocului le permite să gândească cu voce tare. Multe parodii ale emisiunii se concentrează pe această expresie.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite