Andreea Raicu: „Vreau un partener cu care împărtăşesc aceleaşi valori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E interesant că, nu demult, Andreea vor­bea în paginile acestei reviste tot des­pre începuturi. Sau, mai bine zis, des­pre alte începuturi. Erau zilele în care numele ei rima atât de frumos cu cel al celui mai bun tenisman român, Horia Tecău. Dar despre trecut şi sfârşituri de drum, Andre­ea nu vede sensul de a spune mai multe decât a spus deja: „Timpul a demonstrat că provenim din lumi diferite“.

Dacă lumea frumoasei vedete este luminată, şi azi, la fel de puternic, de reflectoare­le televiziunii, accesul în culisele vieţii ei intime este, ca de obicei, strict interzis.

Ai lipsit de pe micul ecran doar o jumătate de an, însă unora li se pare o eternitate. Unii consideră aceste şase luni o pauză „destul de lungă“. Ţie ţi s-a părut mult?

Andreea Raicu Depinde cum priveşti. Poate să pară o eternitate dacă nu eşti preocupat să evolu­ezi şi să construieşti lucruri noi şi te concentrezi doar pe imagine, fără să vrei mai mult. Sau poate să pară exact timpul potrivit pentru a te opri pu­ţin din ceea ce faci ca să te analizezi şi să începi noi proiecte. Fac televiziune de 16 ani şi, dacă la începutul carierei poate m-ar fi speriat o pauză, acum a fost ocazia perfectă de a vedea ce am fă­cut până în acest moment şi de-a face o strategie pentru următorul an, pentru noile proiecte pe care le am, pe lângă munca în televiziune, revis­ta onlinewww.andreearaicu.ro. Am fost ocupată toată perioada asta şi nici nu am conştientizat cât mi-a lipsit „sticla“ până la începutul filmărilor.

Cu toate că nu te-am mai văzut la televizor de ceva vremea, nu această revenire este comentată aprins în legătură cu tine, zilele acestea, ci despărţirea de Horia Tecău. Ne-a uimit că ai fost mai deschisă decât în alte dăţi, confirmând ştirea din viaţa ta personală pentru presa tabloidă. Cum aşa?

Mereu am fost deschisă în relaţia cu presa şi cu cei care mă urmăresc de atâţia ani, dar în ace­laşi timp am ţinut ca viaţa mea privată să rămână exact aşa cum se numeşte. Înţeleg interesul oa­menilor pentru persoanele publice şi, din acest motiv, am confirmat ştirea. Nu îmi place să îmi expun viaţa privată în vitrină, dar nici să mint pentru a o face mai frumoasă sau să se creeze situaţii confuze din care să apară tot felul de po­veşti. Sunt un om ca toţi ceilalţi, mi se întâmplă lucruri normale care ţin de mine şi de oamenii din jurul meu. Exist în spaţiul public de 16 ani şi cred că acest lucru s-a întâmplat şi pentru că cei de acasă au înţeles şi respectat felul meu de a fi.

Spun asta pentru că, atunci când vine vorba despre viaţa ta personală, pentru presă eşti ca o fortăreaţă greu de cucerit, pentru că nu eşti deloc darnică cu declaraţiile. Sau nu s-au pus întrebările potrivite?

Colegii tăi au pus întrebările legate de viaţa mea sentimentală cred că în toate felurile po­sibile. Precum am spus şi mai devreme, am ales să îmi trăiesc viaţa departe de presa tabloidă, din respect pentru mine, pentru oamenii la care ţin, dar şi pentru cei care mă admiră.

Citiţi continuarea interviului pe www.okmagazine.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite