Românii au talent şi au fost urmăriţi: peste 3,6 milioane de telespectatori, cu ochii pe Pro TV la debutul emisiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sezon Românii au talent a debutat pe primul loc în clasamentul audienţelor, ţinând în faţa micilor ecrane peste 3,6 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Primul episod „Românii au talent“ din sezonul şase a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public. În minutul de aur, înregistrat la 21.42, peste 4,5 milioane de români urmăreau Pro TV.

Aşadar, pe întreaga durată de difuzare (20.30 – 23.39), la nivel naţional, peste 3,6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe „Românii au talent“. Potrivit site-ului Paginademedia.ro, Pro TV a avut cifre mai mult decât duble faţă de Kanal D, care a ocupat locul secund în topul audienţelor, 1,5 milioane de persoane urmărind serialul turcesc „Bahar“. Podiumul a fost completat de Antena 1, care a ţinut în faţa micilor ecrane 675.000 de oameni cu un film cu Rambo.

La nivel urban, debutul „Românii au talent“ a fost urmărit de 1,8 milioane de persoane, în timp ce serialul de la Kanal D a avut 748.000 de privitori. Antena 1 a avut cifre de şase ori mai mici decât principalul rival, respectiv 362.000 de telespectatori, mai notează sursa citată.

Clasamentul a rămas neschimbat şi în cazul targetului comercial, unde jumătate din publicul cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani se uita la Pro TV. Kanal D a fost tot pe locul doi, dar cu cifre de patru ori mai mici (204.000 de telespectatori).

Începând cu ediţia de aseară, mesajele postate pe Facebook şi Twitter au apărut pe ecran. Aseară, pagina de Facebook „Românii au talent“ a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook şi mii de tweet-uri, comentând momentele din show.

Sezonul şase al show-ului Românii au talent a debutat cu nenumărate momente de dans, numere care au stârnit emoţie, dar şi amuzament. Florin Călinescu şi-a făcut simţită prezenţa la masa juriului prin afirmaţii tăioase, aluzii „deocheate“, dar şi printr-un moment emoţionant în care a ales să trimită o concurentă direct în semifinale. Cele mai importante momente ale show-ului.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite