Cine e Fane Mississippi de la „Românii au talent“. Fostul șofer pe basculă a ajuns în semifinala show-ului, în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O revedere emoționantă pentru Andra și Andi Moisescu, o întâlnire surprinzătoare pentru ceilalți membri ai juriului: Ștefan Popescu a cucerit pe toată lumea cu o piesă blues.

Fane Mississippi, pe scenă la„Românii au talent“
Fane Mississippi (Ștefan Popescu) a primit patru de „Da“ la „Românii au talent“ Foto Pro TV

Ştefan Popescu, fost șofer, a revenit la talent-show-ul de la Pro TV, în prima ediție din sezonul 13 și a ridicat din nou sala în picioare cu energia sa debordantă. Îndrăgostit de blues, acesta a interpretat piesa „Johnny B Goode“ (Chuck Berry), a oferit un adevărat recital de muzică și dans şi a fost aplaudat la scenă deschisă.

Fane Mississippi, după cum el însuși a mărturisit că i se spune, este acum pensionar și trăiește cu Veta, soția sa, în satul Noapteșa din Mehedinți. Sătenii ascultă muzică populară, dar el iubește bluesul, rockul, jazzul și rockʼnʼrollul. A început să îndrăgească aceste genuri și chiar să cânte în anii  ‘70 , când asculta la radio emisiunea lui Cornel Chiriac, care a avut serialul “The Story of Blues”, dedicat acestui gen muzical.

Fane Mississippi a cucerit din nou juriul „Românii au talent“

A cântat în câteva trupe mici, în tinerețe, dar nu și-a urmat visul. Astfel, a ajuns să facă diverse meserii, după cum mărturisea la prima sa participare la „Românii au talent“. A lucrat la un circ în Belgia, apoi în Dublin, ca spălător de mașini, om de serviciu și salvamar. După aproximativ trei ani a fost dat afară de acolo din cauza restructurărilor și a fost nevoit să se întoarcă în țară. Acum, Ștefan Popescu e pensionar și i-a făcut pe membrii juriului să râdă în hohote când le-a spus că are „o pensie specială de cazi pe spate“. „Ce atitudine mișto are, e un om pozitiv“, a comentat Andi Moisescu.

Ștefan Popescu i-a cucerit pe toți membrii juriului care l-au aplaudat în picioare: „Ce timbru, ce mișcare, ce voie bună! Aveți un mare DA", i-a spus Andra. Concurentul a primit patru de „Da“ și a trecut în etapa următoare la „Românii au talent“. 

Stefan Popescu Romanii au talent Foto Pro TV jpg
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite